-
Senzor ABS
dupa ce am pus planetarele la loc(schimbat ambreiaj) am plecat cu masina din service si senzorul de la abs pe stanga fata mi se aprindea...l-am dat jos curatat mai isi revenea dar la gropi ceva iar se aprindea..pana la urma am rupt senzorul cand am incercat sa il mai scot...acum ma gandesc daca sa iau alt senzor sau trebuie cumva cu fuzeta cu tot? ma gandesc sa nu fiu tocite canelurile alea de pe care citeste senzorul :-?
-
Ai rupt senzorul sau cablurile de la senzor? Daca ai rupt cablul, il poti lega si izola (asa il am si eu pe cel stanga fata). Daca ai rupt senzorul, cumpara altul pur si simplu. Nu trebuie si fuzeta( banuiesc ca ai reusit sa scoti bucata rupta din fuzeta, daca ai rupt senzorul in interior? ).
-
Am rupt senzorul...ciudat este ca am incercat cu un senzor de la un prieten si tot nu merge...nu face contact bine acolo in fuzeta....daca il curat bine merge dar pana la prima groapa...ma gandesc ca nu mai face contact bine acolo in fuzeta si asta nu imi dau seama de ce
-
nu stiu cum citeste la tine...eu am un R 25....si eu aveam pb asta dar pe spate...2 cauze: contact imperfect la nivelul mufei de conexiune...oxidat si...pe rulmentul unde citeste era mizerie/rugina...am curatat cu peria de sarma si spray de rugina dintii aceia si nu mai am probleme cu el...
-
Nu citeste pe caneluri, citeste pe o banda magnetica pe care probabil ai distrus-o cu surubelnita, incercand sa,scoti senzorul. Este foarte sensibila.
In alta ordine de idei, daca ai stricat acea banda magnetica, trebuie sa schimbi tot rulmentul. Saaau...esti sigur ca este senzorul stg fata?
-
da sunt f sigur si pe tester da
-
angorik , parca ai masina mea webasto nu merge , abs nu merge , centurile la fel etc :)) , welcome to the club si a mea e epava
-
Man, a lui angorik nu e epavă. :) )))
Are mici probleme sacaitoare. Lăsa ca ți-o pui si tu la punct. Curios e ca nu stiu cum zici tu ca ai webasto pe 1.8 benzina. N-am auzit pana acum.
-
nici a lui Junkyard nu e epava ,, doar ca inca nu am avut timp sa ajung la Brasov,,,:)