-
Detailing
Aici ar intra produsele pe care le folositi la intretinerea masinii si toate "gimnasticile" corespunzatoare (polish manual sau cu un brat robot controlat de pe telefonul cu Android etc.).
Tratamente pentru iarna (namol:), tehnici de polishat, clay bar, sampoane auto (si tipe in costume de baie:), cam tot ce ati facut pana acum sau veti face pentru ca masina voastra sa fie o adevarata "bijuterie" (citez si eu din threaduri:).
-
aici e vorba doar de caroserie, vopsea sau de tot ce se poate face la o masina?
-
Eu cred ca merge tot ce tine de detailing, interior si exterior. Nu-s chiar asa de multe si nu cred ca exista foarte multi amatori care sa faca polish cu mai mult de 3 paste :-) Daca gresesc, "spargem oole" in doua topicuri.
-
6 Attachment(s)
The Usual Stuff
Interior
Pentru bord & co. (plastic trims) am fost mega multumit de ArmorAll, varianta mata fiind suficient de stralucitoare :-D Are si filtru UV.
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Momentan, i'm stuck with Cockpit Cleaner de la Turtle Wax, dar nu mi se pare la fel de reusit.
Pentru interiorul geamurilor am o laveta speciala, mult mai fina, facuta de ArmorAll. Merge impreuna cu solutia de la aceeasi firma.
Exterior
La bandouri, oglinzi, eleron si alte elemente exterioare de plastic folosesc un spray produs de Cora... care isi face treaba foarte bine :-P
Ceara am avut Nigrin verde - cu Nanotek si alte prostii. Absolut minunata.
Acum am o ceara lichida marca Amway. Foarte buna si ea, dar nefiind la culoare, nu are chiar acelasi efect.
Mai folosesc inca, pana se termina, si ceara neagra Color Magic de la Turtle Wax. Sincer, nu se compara cu Nigrinul. Tura viitoare iau produsul german, chiar daca e mai scump!
Pe exteriorul geamurilor e prea multa mizerie in tara asta, asa ca servete de bucatarie (hartie) + Clean :-D
Spalat & "Coafat"
De cand mi-au dat jos eleronul la spalatoria automata (OMV), nu o mai spal decat personal :-D Macar la uscare, stiu ca am lavetele mele si nu se zgarie vopseaua.
Din toamna trecuta am tot incercat sa o dau cu ceara o data pe luna, dar prin ianuarie am cam tremurat de frig si am abandonat pana in mai :-D
-
eu folosesc produse de la [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] si [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
(click pe linkuri)
-
intrebare scurta de unde faceti rost de produse de la armor all si meguiar's?
-
ArmorAll este la Cora. Sadly, nu tot timpul :-D
-
meguiar's are magazin on line pe net in tara.
-
1 Attachment(s)
NU dati banii degeaba pe asa ceva [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
mda, te inteleg perfect.
Am luat si eu in CT, "Solutie pentru curatarea bordului auto" produsa de ANRECHIM... un flacon galben.
...decent, dar de 10 lei, exact cat a costat...
oricum, in momentul respectiv eram falit, asa ca, daca tin cont de situatie, pot sa zic ca si-a facut treaba :-))) acum o folosesc la sters mobila din casa.