-
Placute frana
Acum 2 zile mi s-a aprin martorul pt placute...vreau sa le schimb dar imi e teama sa nu iau ceva si sa nu scartaie sau sa nu se potriveasca senzorul...din aceasta lista care ar fi cea mai buna alegere? multumesc
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
Trw sau Textar. Eu sunt f multumit de setul textar, placute plus discuri
-
Senzorul se mai aprinde si de capul lui,eu le-am anulat pe ambele. verifica vizual placutele. Iar din ce am observat pana acum, toate au acel canal ptr senzor.
-
m-am uitat la ele si sunt duse...chestia e ca vreau sa iau ceva sa mearga senzorul pe ele...imi e frica sa iau si sa le pun si sa stea aprins senzorul
-
Le tai, conectezi firele intre ele, si dispare din bord, forever. La un moment dat, mergand mai mult cu el aprins, se rod, si costa cat un set de placute.
-
-
Tot pe textar as merge si eu. Am avut pe un Primera p12 si nu scartaiau. Am pus TRW pe Mondeo si alea scartaiau. Daca tot cumperi ia din-alea cu senzor de uzura. Te costa 10 lei in plus poate.
-
Senzorul nu vine la pachet, trebuie cumparat separat. Si este scump si inutil, parerea mea. Un bun posesor, isi stie masina, o mai verifica vizual, etc