-
Sistem audio Rover 75
Buna. Dețin un rover 75, 2.0, CDT, automat. Am pe el sistem audio Harman Kardon care de la început mi s-a părut putin cam uzat. Ideea generală e ca nu se aude foarte in regula, cel putin in fata, in spate pot spune ca se aude mult mai bine decât in fata, cauza? Nu stiu..In momentul in care dau bass-ul la maxim, s-a dus cu totul muzica(asta e o idee, sa va dați seama cam in ce situație e),ma gandesc ca asta nu ar trebui sa se întâmple având in vedere ca e o opțiune suplimentară. Ați putea sa imi Spune-ți care ar fi problema? Sa fie tot sistemul uzat? Daca da, ce ați recomanda? Sa cumpăr alt sistem de pe alta masina sau sa schimb tot sistemul cu altul, alt brand, etc..? Orice informație cred ca mi-ar fi de ajutor. Chiar si idee de alt sistem care ar putea fi pus pe masina, daca sunt cunoscători. Multumesc!
-
Nu este uzat. Asa este el.
-
Nu cred ca e asa rau din fabrica, toți au aceeași problema cu el? nu ai putea sa ma ajuți cu un sfat legat de schimbarea lui? Adică cu ce l-as putea înlocui?
-
Descrie exact din cee format sistemul tau. Poate ai ceva schimbat.
-
Ar trebui sa ai 4 boxe in usi harman kardon, 4 tweetere in usi tot harman kardon, un subwoofer in portbagaj sub luneta cu 2 difuzoare tot harman kardon, un amplificator in portbagaj in partea dreapta sub mocheta si radiocasetofonul alpine cu display mare in stanga sus.
-
Nu l-am desfăcut niciodată. Acel subwoofer din spate, daca o fi subwoofer, 5 boxe(4 in portiere, una in spate) si 4 tweetere si am văzut pe site-urile de vânzări ca la sistemul asta ar fi si un amplificator, dar nu stiu unde e situat.
-
Daca in spate ai sub luneta cutia aia lunga de plastic e ok. Daca te uiti prin portbagaj trebuie sa aiba 2 difuzoare: unul in stanga si unul in dreapta.
Amplificatorul e prins pe aripa din dreapta in portbagaj sub mocheta.
-
Am câteva poze făcute, intr-adevăr, in spate ar fi 2 boxe, dar in interior e doar una in mijloc, iar amplificatorul nu este vizibil? Nu il găsesc sub mocheta.
-
Aia din interior e reflexul de la subwoofer. E doar un ornament si sub el e gaura subwooferului.
Daca nu ai amplificatorul d-aia se aude prost cum zici tu.
-
Radiocasetofonul cum arata?
Ampluficatorul nu este vizibil. Trebuie sa dai mocheta din portbagaj ce mascheaza aripa deeapta si sub ea ar trebui sa fie.