-
Probleme pilot automat
Salut!
Poate puteti sa ma ajuti si pe mine cu o informatie.
Am un rover 75 1951 cm 131 cp masina a avut cutie automata a fost schimbata cu una manuala ,functioneaza tot ok duar pilotul automat nu functioneaza se aprinde cand apesi butonul de pe consola dar cand apesi set de pe volan nu merge si nici la ceasuri nu se aprinde indicatorul galben.
Poate puteti sa-mi spuneti de ce am nevoie pt a functiona.
Multumesc!
-
Salut,
Posibilitati: sa nu fi montat si senzorul de la pedala de ambreaj, sau sa trebuiasca recodat ecu motor.
-
Mersi Marcel.
M-am uitat la pedala de ambreaj si nu am senzorul dar nu am nici mufa petru a monta senzorul,la cutia automata cum se activeaza pilotul automat deoarece pe ia a fost cutie automata.
Numai bine.
-
... pilotul pentru cutia automata functioneza dupa alte principii decat la cea manuala ... - calculator cutie 2 senzori .... oricum nu este important.... nu poti simula sistemul automat pe o cutie manuala
IMPORTANT
pentru a iti functiona pilotul pe cutia manuala trebuie obligatoriu sa ii montezi senzorul de la pedala de ambreaj cu instalatia electrica respectiva - si recoda calculatorul de motor .... deci trebuie sa iei de la dezmembrari ce iti trebuie si sa te legi la instalatia electrica a masinii ... altfel nu va merge :(
M.
-
Mersi Marcel!
Deci dupa ce iau senzorul de la pedala de amreaj si-l pun trebuie sa vin la tine pentru al scrie in calculator.
Multumesc inca odata!