-
Bacy, it makes perfect sense.
75-ul este un "saloon", in timp ce 25-ul e un hatchback.
eu am polita aia la hayon. isi face datoria si estompeaza zgomotele din portbagaj. (am circulat si fara ea si este galagie :-)
pe de alta parte, placutza in cauza nu izoleaza (etanseaza) habitaclul de portbagaj... pana la urma, e ca un spatiu comun si in consecinta, un sub pe 200/25 se aude beton. normal, pentru ca are sunetul unde sa se propage.
-
ps: unde aveti voi montat sub-ul? este integrat pe undeva?
-
Sub luneta si comunica cu habitaclul printr-o gaura de 3-4cm
-
interesting. habar n-aveam.
sincer sa fiu, am vazut un singur 75 pana acum, in care sa ma si sui... si asta foarte pe scurt / graba.
cand ai timp, nu faci, te rog, o poza?
am vazut zilele astea, pe mercador, si ceva subwoofer de audi... tot un fel de "incorporat"... ca sa nu mai fure spatiu din portbagaj...
cine stie, poate imi vine o idee :-)
-
1 Attachment(s)
Am vazut pe un logan toata partea din spate gaurita cu bormasina tot din cauza asta, dar arata rau tare....imi imaginez ca o s-o faci cu ceva tuburi dintr-alea de bass reflex,nu?
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
Pentru polita din spate, concret dintre cele doua, voi pe care ati merge? Consultantii mi-au recomandat ovalele (dar nu s-a pus problema rotundelor), au spus ca au montat si se aud foarte bine pe player. Apoi le-am descoperit, ma atrage ca au diametrul mai mare, deci mai mult bass.
-
la 200, boxele pe spate sunt montate in pozitie mai inalta decat cele din fata.
orientarea este iarasi, diferita fata de primele.
ca urmare, pe 200, speakerele spate trebuie sa fie mai slabe, pentru a echilibra masina... (ele oricum suna mai puternic, cele de 13, decat cele de 17 de pe fata, din cauza pozitionarii si a hayonului).
in alta ordine de idei, daca vrei sa pui pe polita, cred ca ovalele arata mai bine :-))) cel putin din punct de vedere estetic :-P
-
8 Attachment(s)
Si asa a inceput...
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Rezultat:
Am reusit sa finalizez doar o usa...de fapt mai e de lucru si acolo.
Concluzie: nimic spectaculos deocamdata, vibreaza multe, sper sa le elimin...
-
man, in alta ordine de idei, tabla arata foarte bine :-)))
s-o stapanesti sanatos.
bravo. keep doing the good work.
-
2 Attachment(s)