Da man, dar NGK-urile sunt ok pe masina. ;)
Mi le dai mie pentru coupe. :) )))
Printable View
Da man, dar NGK-urile sunt ok pe masina. ;)
Mi le dai mie pentru coupe. :) )))
Azi cu jucaria elm am reglat vaccumul la turbina [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] relantiu si dupa reglaj[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] tot la relantiu cu valoare de 0.7 in/hg =18 mm/hg=0,0238 barr ca la carte si la turatie maxima fara sarcina [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register].mai pun niste poze cu parametri care ii masoara [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]] si mai e pagina in care am cuplu ,litri la 100 km si cai putere la roata dar parametri astia se iau in mers.
Revin cu o completare la bujiile GPL pe care le-am cumparat....sunt perfecte!!! Intreruperile erau din vina unei simple duze care imi tragea aer fals!!! Acum cu noile bujii parca masina se ''infige'' mai tare si pare mai puternica la demarari bruste.
Catalin, fa te rog si pentru mine o masuratoare la presiune, la turbina.
vreau sa tiu cat ai la RELANTI si cat ai IN SARCINA cand o turezi klumea. valorile minime si maxime.
mersi frumos.
ps: ca sa nu ma duc la RAR sa imi treaca GRI in talon, am fost azi sa o spal :-))) e mishto verdele asta de british racing :-P
ca in poza la relanti 0,7 inchhg=18 mmhg=0.02 barr(valoarea asta am gasit o undeva pe youtub la profesional repaire )si la turatie maxima care la mine e de 3870 fara sarcina e de 2,4 psi (cam mica dupa mine ) si la o masuratoare in in mers pe la 2300 am ajunsa si la 4 psi. dar in aspiratie si la valorile astea am avut 14,4 psi la relanti si la turatie maxima fara sarcina 18 psi in mers a sarit de 20 psi cea ce e destul de bine.
ok. mersi frumos. la C3, in orash, nu am trecut de 0.7-0.8 bari in turatie, desi am accelerat-o chiar suficient... in fine, alta masina, fara intercooler, mai putini cai (aprox. 70).
Azi am gasit vinovatul pt problemele avute din cauza turbinei . pe carcasa turbinei este pusa parghia acelui baypass comandat de actuator . se blocheaza parghia baypassul ramane deschis si de aia pierde puterea la turatii mai mici .ca simptome cand il misti cu mana scartie intr o anumita pozitie (pe la 1/3 din cursa ) si simti cum il agata ceva .pana reusesc sa dau jos turbina (ceea ce e un adevarat chin tinind cont de diferentele de temperaturi la care au fost supuse suruburile de prindere si care se desfac numai cu imbusul de 6) am sa l blochez pe inchis . stie cineva o solutie de degripare a suruburilor de pe galeria de evacuare?
Lampa de gaz...
noi am separat o galerie de evacuare de turbina tot cu gaz. am aprins lampa si inainte am dat cu lichid de frana, wd 40, ce am avut in dotare.... ciocane, din cand in cand... stii tu, old school.
turbina in schimb, cand am desfacut-o.... a trebuit sa o incingem cu aparatul de sudura (sper sa zic bine).
azi am primit un trunk organizer si mi-au ajuns stropitorile cu incalzire electrica.
nu am mai facut de fooooarte mult timp ceva la masina,si parca mi-e dor sa mai ''mesteresc'' ceva!!! Am observat ca toba mea finala cam da semne de rugina si drept urmare as dori sa o inlocuiesc.Am o toba sport REMUS typ 616,full inox,cu doua tevide evac. provenita de pe un volkswagen.Pun intrebarea aici: A mai adaptat cineva vreo toba finala de alt autoturism,(nu din gama rover) pe un ROVER 75?...daca da,cum a procedat?