-
Astazi am facut inspectia tehnica pe ''bune''.Surprinzator,a fost totul OK...cand mi-au bagato pe aparatele ale si au inceput sa traga de roti credeam ca acu se rupe in doua...franele ok ,gazele ...ok ....totul in regula.....totusi eram gata gata sa nu trec inspectia din cauza ...rezervorului de GPL care are 11 ani..cica au termen de valabilitate de 10 ani, pana la urma cu ''o atentie mica'' am obtinut inspectia tehnica. Ca o concluzie trasa pe propria-mi piele.....cine poseda instalatie gpl pe masina si tre sa faca revizia,verificati vechimea buteliei sa nu fie mai batrana de 10 ani. Pana in 2017 am tot timpul sa imi caut si sa inlocuiesc rezervorul de gpl. :)
-
din cate stiu butelia nu se schimba se duce la verificat la o unitate autorizata ISCR
-
nu se poate....doar se inlocuieste butelia....asa mi-a spus nenea ala.
-
Termenul e lege, 10 ani si trebuie inlocuit, am auzit si in germania de asta
-
azi am facut la 75-ul meu benzinar 1.8 asigurarea obligatorie pe un an....am scapat ieftin si anul acesta ...doar 340 RON!!!:cool:
-
Leo, spune-ne si noua unde ai facut RCA atat de ieftin!
-
In Galati :)) ce bine va este voua, astora peste 30 de ani
-
Pardon....40 pe muchie,permis din '93 fara nici un incident si...cel mai important domiciliu in mediu rural...am ras si eu la inceput ,dar la o simulare cu si fara buletin de ''orasean'',diferenta era 340 respectiv..517 ron. Smecherie,nu?
-
Salut,ce motor ai ca si eu am patit la fel in Italia era E2 pe acte si in rom la înmatriculat a iesit E3,spre bucuria mea
-
Bacy ti-am scris pe watsapp numele companiei ,sa nu fac reclama mascata firmelor de asigurari..andreiobreja,daca pe mine m-ai intrebat,am un benzinar de 1798 cmc.