A masurat cineva rezistenta senzorului crankshaft (arbore cotit)? Cat ar trebui sa fie? Sau poate ceva date despre asta
Printable View
A masurat cineva rezistenta senzorului crankshaft (arbore cotit)? Cat ar trebui sa fie? Sau poate ceva date despre asta
man, arunca un ochi pe aici... unele scheme sunt chiar pt MEMS3, cum ai tu... altele, chiar daca sunt pt MEMS 1.9, sigur iti contureaza o parere.
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Azi am facut rost de un set de injectoare de la un rover 45 .Le am schimbat pe toate si urmarea in poza [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] aici apare mai putin de 5000 dar la stort a sarit de 5300 rot /min . inainte sa schimb injectorul cu pricina (cel cu fir ) nu urca mai mult de 3900 rot.min . pentru cine este interesat injectorul cu fir se masoara cu un aparat de masura pe scala de 200 ohmi , cand este rece , si trebuie sa indice in jur de 100 mai mult sau mai putin in functie de temperatura de afara(nu ma intrebati de ce ca nu stiu, asa zicea pe un tutorial ).din pacate mai am o problema cu motorul dupa schimbarea pompei de injectie . intrerupe la relantii,in mers mai ales la scaderea turatie sau cand merg mult la o turatie constanta . cred ca e ceva la pompa , dar ma gandesc ca in urma schimbarii senzorului de rotatie si a valvulei de reglare a debitului de motorina din pompa sa nu am o eroare din ECU .Daca are cineva idei(etansarea circuitului de motorina este verificata filtrul schimbat etc...). Si iar din pacate in Mangalia nu gasesc un tester,pt Rover, ca lumea. Maine dimineata cred ca schimb si a doua pompa ca doar nu costa bani sa vad cum se comporta motorul.
Elm-ul nu zice nimic?
are prea putini parametri
am gasit problema de se intrerupea era din avansul la injectie
eu am avut placuta surpriza sa gasesc aripi fatza noi pentru Rover 200 la 110 roni bucata!!! practic, un pic peste piesele din dezmembrari... aripi spate sau praguri nu se gasesc si capotele sunt scumpe... bara fata este iarasi la preturi decente, pana in 200roni, atat la Rover200 cat si la Rover25...
pe de alta parte, au inceput sa vina piesele din china... au aparut xenoanele H1, pt ca farurile Angel Eyes au alt tip de bec decat aveam eu in dotare... au aparut becurile cu 40 de leduri 5050... treptat ne apucam si noi de treaba...
nu prind nationala asta, dar ma pregatesc serios pentru POL in 2017, ca sa nu zica nimeni ca nu am planuri de viitor :-D
Azi am desfacut usile si o mare parte din bord si le-am curatat de praf , foaarte mult praf intrucat masina a stat din 2007 - 2014 intr-un garaj :)) , am fixat un cablu sarit de la butoanele aerotermei si am schimbat toate beculetele care le-am gasit pe la magazine , de cele minuscule nu am facut rost , inca :)) ! Mi-a fost putin teama sa nu stric ceva fiind prima mea masina , prin urmare si prima interventie facuta de mana mea dar totul a iesit bine si ma indragostesc de masina asta tot mai mult pe zi ce trece ! :))
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!Quote:
Originally Posted by Boqdan [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
bate tare vantul pe aici....pacat!!!