-
lasa frate, ca si cand ne revenim... :-))) o sa duduie sectiunea de R200, o sa ne trebuiasca un upgrade la latimea de banda si un hosting pe masura :-P
am desfacut si eu azi alternatorul, sa vad cu ce se mananca. toata puntea cu diode, sper sa zic bine, respectiv regulatorul de tensiune... 70 de lei, nou noutz. maine ajunge piesa. alta viata! preturi studentesti :-D
-
Ai dreptate Eugen. Mai ales ca vin si eu din urma cu 216-le coupe. :) ))))
-
mai usor Bacy sa nu il acrosezi pe Eugen....
-
-
4 Attachment(s)
Gata Eugen. Vin din urma..... :) ))))
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
eu azi mi-am dat doctoratul... nu pare sa aiba legatura directa cu Rover MG, dar practic, inseamna ca dupa ce ma trezesc, pot sa ma concentrez pe 200-ele din dotare. macar sa nu il las pe bacy la greu, singur pe sectiunea respectiva :-D
-
am cumparat alternator de 90A!!! nou, cu doar 420 de roni.
la alternatorul vechi, am schimbat periile si cica functioneaza perfect... asa zice electricianul... azi trec pe la el. cel original era de 65amperi, asa ca o sa-l pastrez de rezerva.
-
azi am trecut la pragul de 270 mii km!!!!!
-
-
Leo, eu inca nu am 170 :-))) Cata, mersi... acum stau si ma iau cu mainile de cap ca nu stiu cu ce sa incep la masina :-) daca ma hotarasc sa incep si cu A/C-ul, o sa te sun sa-mi zici cum se desfac tevile alea, ca asa, la o prima vedere, nu-mi dau seama.