-
azi i am dat jos chiloasa datorita unei tacanit care s a dovedit a fii o supapa putin indoita si atingea un piston ( motorul are in bord 350000 km dar in realitate cred ca are peste 450000 datorita unei etichete gasite in spatele servofranei de la un schimb de ulei din 2005 pusa de neamt si nu pacane cu kilometrajul din ro) . inca o data am ramas placut impresionat de calitatea englezeasca . Nu are gram de calamina in capul pistoanelor . curat curat doar inegrit de atata functionare . revin maine cu poze
-
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] se vede unde a atins supapa. si dupa cum arata pistoanele se vede ca nu consuma ulei
-
am reusit sa termin motorul cauza in poza ,pompa ulei montata gresit [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] asa am demontat o si asa trebuia pusa [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] la semne ( nu am facut poza ca eram uns tot de ulei ) in pozitia corecta . motorul curatat ,probat merge ceas [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] .
-
felicitari, man! trimite-mi si mie niste poze pe FB, sa vad un diesel desfacut, pt ca aici nu pot sa le vizualizez.
vorb-aia, daca nu ti-au ramas suruburi, e bine :-)))
-
sarbatori fericite tuturor forumistilor :-D
-
-
,,S-a'' rupt cheia antifurt de la roti. Si inca vreo 4 piulite bulite, in total 8. Totul prin bunavointa vulcanizatorilor care strang cu pistolul si cu chei olarite, decalibrate. NU-i mai las sa stranga decat cu cheia mea, la mana. Cu antifurtul am rezolvat repede cu ajutorul unui alt detinator care si l-a rupt si el in piulitele mele, dar mai avea unul mai sanatos facut de cineva. Piulite am gasit cu 15 lei bucata...
-
Sfatul meu este sa nu mai pui antifurturi. Si eu am fost patit si am renuntat la antifurturi. :)
-
AZI I AM SPART BAIA DE ULEI .....:mad:
-
catalin, una calda - una rece, eh?
da oameni buni, rotile se strang cu simt... am facut si eu vitejii, de nu puteam sa mai demontez roata, stand in picioare cu toata greutatea pe cheie... atunci mi-a picat fisa... ba chiar m-am speriat ca rup prezonul...
sfat util de la unul dintre cei mai priceputi de pe site-ul din uk: suruburile de forta (inclusiv piulitele) se GRESEAZA!!!!!!! evident, putin, cu bun-simt, nu dati acolo cat incape... dar TOATE suruburile pe care le strangeti la mai mult de 20-25nm (zic si eu, aproximativ), se CURATA si se GRESEAZA.