si? info? pune pe threadul de scannere compatibile, daca a mers ok. ce sisteme stia sa citeasca pe rover?
Printable View
si? info? pune pe threadul de scannere compatibile, daca a mers ok. ce sisteme stia sa citeasca pe rover?
Heeey, și-a dat doar cu părerea despre sonda mea de oxigen, nu știe prea multe despre Rover, stai calm.
si eu care eram gata sa deschid sampania :-))) ce sa stau, nu stau calm ca nu mai am unde sa stau :-) am scos interiorul afara... azi sper sa demontez si spatarele de la bancheta din spate. asa ca nu stau :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
in august sfarsit si inceput de septembrie vin in CT. punem de o nationala la mare? sau macar o regionala :-P
am desfacut interiorul, cu scuza oficiala de a trage toate cablurile pe sub mocheta :-))) ce pot sa zic, masina este mult mai spatioasa asa :-)
Imi decopertez interioru , este careva interesat de banchete, mânere de uși etc? Fetele nu sunt bune.
bancheta din spate are tetiere?
Da, 2 la numar. De altfel aia arata si cel mai bine.
nice. si eu vreau sa-mi pun tetiere pe spate... asa ma doare capul :-)))
Mi-am pus banchetele din piele. S-au potrivit perfect la montaj, mai putin mufele de airbag. Telefon lui Eugen si s-a rezolvat. O sa fac si topic separat cand termin si cu încălzirea.
Le-ai luat pana la urma? ;)