Le-am luat si sunt foarte fericit cu ele.
Printable View
Le-am luat si sunt foarte fericit cu ele.
azi am montat senzorii de impact lateral pentru locurile din spate :-) asta evident, dupa ce am citit ceva literatura buna in domeniu... vorb-aia, ca la doctorat, dar din ala, pe bune :-P v-am pupat, sa aveti vreme faina si oleaca racoroasa, daca se poate! HAIDE ROVER-MG!
si ca sa patrez tonul, azi am fixat pretensionarile pentru locurile din spate. in perioada asta suntem la categoria caroserie, ranforsari, sisteme de siguranta si cam tot ce decurge din asta (hmmm, cam pana in zona rollcage-ului).
Hai sa nu va mai tin in tensiune
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
mateolt - mai pune odata pozele sau trimite-le pe [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] si le pun eu
marcell, ce se mai aude cu pachetul spre cluj? sa nu fac insolatie, nu de alta :-D
azi am dat cu antifon pe interior. am folosit Sprint ExtraBody la bidon de 2 litrii (50 de lei). asa la pensulat, pare o calitate foarte buna si este de 2 ori mai ieftin decat Sinto. am dat pana sus in plafon (inclusiv) si nu mi-au ajuns cei doi litrii pentru tot habitaclul + portbagaj, asa ca luni o sa mai cumpar o tura.
O s-o transformi din kit in blindata. :) ))
de fapt, este chiar tancul ala din Fast and Furious :-)))
pai frate, daca tot am scos interiorul afara, nu-i pacat sa nu antifonez, sa nu pun si eu niste vata minerala sau fonomin... sa nu dau cu putin smirghel peste locurile cu rugina?
apropo, acum ca a tot plouat si eu am stat in masina... am putut sa observ pe unde curgea in portbagaj... pe la garnitura de la stopul din spatele soferului (masina a fost accidentata pe partea aia...) si un pic chiar pe la chederul de la hayon, intr-un singur loc. macar am elucidat misterul :-)))
azi am spalat mocheta... uf... greu tati... fara sa pun la socoteala cam cat te chinui sa o dai afara din masina :-) nu a iesit perfect ca in reclame... ma gandesc ca nu prea mai este posibil, mai ales daca ai ochiul format, dar arata mult mai bine, oricum... stau acum sa se usuce :-))) sper sa bata maine soarele ceva mai bine!