-
in cazul meu, in spate la HU am doua mufe (tip ISO), exact ca in partea dreapta a pozei. alea sunt "tata". eu am luat o "mama" (practic e partea in care intra in player), care din fericire avea firele trase in spatele mufei. asa ca am putut lega la fire si nu a trebuit sa lipesc pe pini.
cu alte cuvinte, am mufat jumatatea cu boxe in mama (cealalta jumatate e cu power and so on), iar in spatele mamei, am prins firele care duc la amplificator.
acum, fiecare cu situatia lui :-))) doar iarna nu-i ca vara :-P
-
2 Attachment(s)
uite la mine la original. aceeasi treaba,doar ca invers.
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
La cel nou toate astea se comprima intr-o mufa mai mica si a venit cu tot cu adaptor. Oricum e buna ideea, doar ca e bine sa pun cabluri mai sanatoase, cel putin asa vb baietii.
Suntetul "s-a cam rasuflat" si nu-mi dau seama de ce. Nu mai duce asa mult bass ca la inceput. Pentru inceput o sa arunc toate cd-urile pe care le am pe acolo, majoritatea suna execrabil. Scot si borna de la baterie ca sa resetez toate setarile.
Intrebare:
Tweeterele puse gresit pot provoca defazarea?
Din poza firul negru complet ar trebui sa fie plusul, iar minusul cel cu dunga alba,nu?
-
man, nu stiu la fire. ar trebui sa ai niste instructiuni, ceva. da un telefon sau un mail la vanzator, serios vorbesc.
in ceea ce priveste "cablurile mai sanatoase", e complicat.
cablul este atat de solid si de bun cat este cea mai slaba/subtire partea a lui. adica, degeaba pui intr-un singur loc de pe traseu. daca vrei cablu mai bun, mai gros, mai ecranat, trebuie schimbat TOT. altfel, cu o bucatica de 5 stele si restul pensiune...
si eu m-am gandit, dar am renuntat la idee, pentru ca, la 200, portierele sunt mufate... nu trece cablul prin ele... trebuie gaurita mufa... in fine, e nasol de tot.
nu bag mana in foc, dar eu cred ca am folosit cabluri de 0.75... pe alocuri posibil sa fie segmente din 0.50... nu stiu, nu cunosc dimensiunile pe dinafara... oricum, cert e faptul ca m-am uitat sa nu pun cablu mai subtire decat pe original si nu am pus.
oricum, uita-te si tu la un sistem home cinema, sa vezi ce cabluri subtiri are. nu cred ca e problema.
-
La tweetere stiu polaritatea, doar ca am legat la cablurile masinii. ma rog... lasa-le naibii.
-
Maine primesc
-
vezi ca nu-s bune, sunt tri-axiale :-)))
-
11 Attachment(s)
Au venit azi si desi nu aveam chef m-am apucat de treaba. De data asta am lucrat in casa, relaxat.
Mai intai proiectul...
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
...apoi gaurile prin metoda cu bormasina...
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
ceva victime colaterale
...si in FINAL
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Sunt foarte multumit de felul cum arata, grilele dau impresia ca sunt imense, dar nu e chiar asa.
-
Bineinteles ca am facut si o proba scurta ca sa le vad la treaba.
Rezultatul este ca ma pot urca cu inca cca 10 unitati de volum cu un pic de procesare, nu pot renunta la ea pentru ca pierd inaltele. Pe flat cred ca si mai mult de 10.
In rest cam totul este pe off, inclusiv bass-ul.
Cele de pe fata le-am dat un pic mai incet (cam 3-4 unitati) astfel incat sa nu mai faca "munca de jos".
Sunetul este mai uniform, mai curat, dar se simte lipsa de putere. Bass-ul este mai arcuit, mai scurt. Si totusi nu stiu de unde sa-mi iau inaltele, decat din loudness.
Cam atat pana acum...
-
man, se asorteaza foarte bine, serios, merge cu interiorul super ok. la dunga.
cum adica de unde sa iei inaltele? adica, de unde sa pui sau de unde sa scoti?
-