-
Am ciocolata pe busonul capacului de culbutori, fierbe apa mai des acum,......, mecanicul a promis ca miine se apuca de motorul din garaj. Sper sa ma tina cel de pe masina pana il face pe cel din garaj, si sper sa fie o reusita
Am nevoie de chiloasa buna.
-
nu mai merge deloc cu masina ptr ca il distrugi complet, daca nu e tarziu deja. In mom de fata ai sanse sa il repari cu o garnitura noua, sau macar mai salvezi ceva de pe el
-
eu am 1.8 si am cumparat o chiulasa de mg zr cu mici modificari la distributie si experienta domnului Sandu de la Auto Siscar din Brasov nu a mai pierdut pic de antigel sau sa mi-l bage in baia de ulei sau alte povesti ... aceasi poveste am avut-o si eu completam cate 2 l de antigel zilnic si chiulasa era crapata ... poate te ajuta sfatul cu chiulasa de mg zr ... am dat in jur de 200 de euro pe ea si cu motorasul de care spunea dumi incearca sa-l dai jos si sa il cureti si mie imi fluctueaza la relantii dar un pic de wd 40 si parca merge ceva mai bine ... de schimbat am auzit ca e scump e vreo 400 de euro unul nou
spor la rezolvarea problemelor si sper sa te ajute sfaturile
-
Multumesc pt sfaturi! Am sa caut o chiuloasa dar nu stiu ce modificare trebuie facuta.
-
Cine poate sa-mi dea o fise tehnica a motorului cu codurile si cotele pt arbore, cuzineti, segmenti, etc.? Am un motor 18K facut bucati si trebie sa il verific la cote si sa fac rost de piese. Mai am nevoie de o chiuloasa sau de un atelier bun care sa o sudeze intre supape.
-
De ce te complici si nu cumperi un motor complet in stare buna de la dezmembrari?
-
cine are o chiuloasa de vanzare de Rover 75 1,8 benzina? cod m 18K4FK51
-
Am un motor de Rover 75 1.8 Benzina an 2000 dezmembrat cu chiuloasa fisurata. cine are nevoie de piese poate solicita
-
Ma intereseaza pe mine tachetii de la motorul de 1.8 benzina.
-
bacy, n-am fost pe faza, care-i treaba cu tachetii? adica, si la mine bat... de cand am luat masina... pana sa schimb uleiul, se ungeau complet doar daca bagam forja pe autostrada si motorul era silentios, ca nou.
Dar, cu noul 5-40 (in loc de 10-40) tachetii se ung imediat, iar compartimentul motor este mai silentios, ca la teleshop :-D
eu zic sa nu desfaceti motoarele decat daca e musai, parerea mea.