Edit: scaunele de piele sunt inca disponibile. nu le a mai vandut omul.
Printable View
Edit: scaunele de piele sunt inca disponibile. nu le a mai vandut omul.
multumesc tare mult pentru promptitudine domnu Daniel. deocamdata sunt in cautare de o cutie automata cu toate subansamblele necesare conversiei. incerc sa gasesc un pret cat mai bun. o sa va sun sa vin dupa ea in cazul in care cadem de acord la pret si nu gasesc mai ieftin in alta parte. nu e chiar urgent. mai am de rezolvat unele probleme de ordin financiar inainte de a ma hotari cand anume sa ma apuc de treaba.
pretul vreau sa fie cat mai jos posibil din mai multe motive: unul pentru ca este un moft, de vreo 6 luni am cumparat si instalat kit de ambreiaj pentru cutia mea manuala in valoare de peste 2000 de lei si merge perfect iar al doilea, pentru ca pe langa asta vor aparea cheltuieli legate de schimbul lichidului din cutie (peste 700 lei), transport (cateva sute de lei) si costul altor piese pentru volan stanga (exemplu ornamentul schimbatorului)
playere, CAI-ul mai este? (conducta care aduce aer). Ma intereseaza si niste dimensiuni, in zona aia incretita, latime si inaltime, sa pot calcula aria. mersi.
Salut. Bandoul cromat de la parbriz mai este? Starea lui e buna?
centurile pe spate sunt pretensionate? daca da, atunci zi-mi, te rog, un pret pentru stanga&dreapta. mersi.
Post editat