-
marcellr as ramane dator vandut daca m-ai ajuta si pe mine cu o poza sa ii aflu pozitia sau vreun cod sa incerc sa il caut si sa il schimb deoarece nu as vrea sa plec spre romanica cu frica... eu am cautat pe net dar nu am reusit sa aflu care ii este locatia exacta.
-
dupa o vizita la marcellr pot sa zic ca sunt hapyy :D
multumesc Marcel si multumesc baieti ca ati pierdut timpul cu mine
primele impresii legate de soft: incep cu sunetul motorului care s-a schimbat si termin cu viteza de 150km/h la 3000ture. Mai multe dupa mai multi km...
inca zic wow la faza cu volanul... :)) MARCELLR stie
-
Multumim (Multumesc) pentru aprecieri ....am "pierdut" timpul cu placere ...tinem legatura cu evolutia mersului masini ...
M.
-
Multumim ca ne impartasiti cu atata discretie reusita voastra!
-
dupa vizita la la bucuresti am rezolvat o parte din probleme:
- dublura la cheie
- inlocuire garnituri intercooler
- stingerea instalatiei de brad din bordul meu si stergerea erorilor... :D
- update de soft
martoru usi deschise s-a stins dar ieri s-a aprins iar... banuiesc un contact imperfect :(
inca caut senzor de temperatura exterioara sa profit si eu de incalzirea auxiliara :D
probleme noi: mi se activeaza alarma singurica, sa fie de la martorul usi deschise? a mai patit cineva asa ceva?
1700km Constanta- Praga
motorina de romania 3000rot -145km/h
cu motorina de ungaria... 3000rot -160km/h
-
dupa ultima vizita la bucuresti masinuta nu a mai avut nici o problema pana acum cateva zile cand a aparut din nou partea cu datul in nas... daca e subturata 1500ture si infund acceleratia moare motorul, aceeasi simtoma o are si daca o turez prea mult
idei, sfaturi?
masina este folosita zilnic in jur de 50-60km...
-
am avut si eu aceasi problema acum ceva timp si am schimbat filtru de motorina , apoi am curatat (schimbata rezistenta) debimetru si nam mai avut probleme
-
filtrul e schimbat, o sa incerc sa schimb debimetru...
-
cum ai schimbat tu rezistenta la debitmetru??? sunt curios
-
nu e eu .........daca ai un electrician bun til face masoara rezistenta care o are debimetru si apoi o schimb cu una lafel .