-
Am aerisit cum am putut eu mai bine si tot imi clipoceste. Dar nu mai spun ce lichid murdar am in vas si a lasat niste depuri de toata frumusetea, zici ca am noroi acolo. Trebuie sa-i fac o spalare ca la carte si o aerisire asemenea cand ajung acasa la tara. Eventual bag presiune cu o pompa. Ceva sugestii de detergenti, am auzit ca astia de pe piata nu sunt prea eficienti.
-
man... totusi, care e problema? adica, clipoceli, neclipoceli, daca masina merge ok, atunci totul e bine :-))) eu aud clipoceli de cand i-am facut instalatia din cupru... dar masina merge ok, nu se supra incalzeste... totul e in parametrii...
si la mine e murdar vasul... asta e, nu am curatat niciodata klumea tot sistemul... cand o sa desfac vara asta o sa ma ocup... dar colorat, necolorat, antigelul raceste, motorul merge, repet, totul este in ordine.
-
8 Attachment(s)
Cine a zis ca masina merge ca lumea???:(
Vasul arata cam asa [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
si dupa [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Dar uite ce e pe furtune [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
...si nici macar Haloween nu e...
-
E mai bine la mine ca vasul este negru ca nu vad asa ceva. :) )))
-
Este normal ca dupa un drum de 30 km sa am jumatatea de jos a radiatorului rece, furtunul gros de retur rece si apa din vas rece gheata ca afara? Nici macar calaie???
-
da man. si eu am clatit vasul de expansiune, l-am scos bec, dupa care s-a murdarit la loc :-)))
e adevarat ca nu am curatat tot sistemul, asa ca, asta e... probabil candva, fostul proprietar i-a facut garnitura de chiuloasa, dar nu s-a obosit sa spele klumea sistemul de racire.
man, ai aerisit instalatia cum trebuie? ce zice senzorul de temperatura?
la mine astazi, dupa 20 de km deja era pe la 60-70 de grade.
-
senzorul zice bine, da bine si pe multimetru...
am tot aerisit dar cred ca am o bula maaaare prin radiator...
-
man, daca vrei sa stai linistit, si sa nu mai aerisesti de o mie de ori, du-te la service, sa schimbe antigelul cu pompa de vacuum... eu asa am inteles ca merge... nu stiu, nu am incercat niciodata.