-
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]cele doua arata carcasa termostatului la baza racitorului de ulei se afla sub pompa de injectie si ai acces doar de sub masina.il gasesti usor daca te iei dupa conducta de ulei care vine de la filtru ca in poza[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] .[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] si asta e racitorul de ulei.
-
Ms catalin...daca imi vine maine piesa si prin liber la service..voi incerca sa-l schimb si revin cu detalii
-
2 Attachment(s)
Catalin...ai avut dreptate....acolo e pozitionat termostatul....si la mn nu mai inchidea complet...ramanea circuitul semideschis! Dar au aparut alte probleme....termostatul nu e unul clasic cum credeam, e unu special, ce vine doar pe original...termen livrare normal...25 zile...acum ca-s sarbatorile...fara numar....asa ca....astept sa vad daca gasesc vreunul functional in tara sau comand si vine la anu:)))
P.S. am postat 2 imagini cu termostatul pt cei ce vor intampina aceleasi probleme...
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
ma bucur ca te am putut ajuta
-
Ms catalin....acum trebuie sa vad ce variante am ca sa procur termostatul...
-
Alex, nu stiu cum la diesel e un termostat special, ca la benzinare au termostat PE STOC!!! maxim il aduce pe maine. Tu cauti doar termostatul sau cu tot cu carcasa?
Daca vrei doar termostat, suna aici 0722206642 si ti-l pun eu pe autobuz.
-
1 Attachment(s)
Eugen, ala in forma de Y si unu "clasic" mi le-a dat calculatorul la 4 magazine de piese dupa modelul masinii....asta ult din ult poze se scoate usor din suportul ala in forma de L.....al meu nu mai inchidea ermetic...se vedea "defectul" cu ochiul liber datorita depunderii de "mazga" pe el....si pe comanda pe original, dupa serie sasiu/motor...rasp a fost...posibilitate livrare in 25 zile! Ai tu termostat nou/perfect functional asa? [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
LA CE PRET IL AI?
-
man, numarul pe care ti l-am dat e de la Autocom - piese auto. de unde iau eu, de multa, foarte multa vreme. chiar de cand mi-am cumparat masina.
nr. meu 0745033130. poti suna linistit, oricand vrei. momentan beau :-)))) ca am scapat de examene.
din ce vad in poza, evident, tie iti trebuie termostatul in sine, nu carcasa. ala e 40-50 de lei la benzinare. maxim. si se poate aduce foarte usor.
da maine un telefon la Autocom. Daca poate sa aduca, atunci spune-i ca vin eu dupa el. Daca nu, se poate aduce din Anglia, iti vine pe ebay in maxim 7 zile lucratoare. Oricum, in niciun caz 25 de zile.
-
ia, verifica si aici:
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
e aproape 90 cu tot cu corp. nu scrie daca e pe stoc sau nu, dar oricum, aduc repede. eu am comandat de la ei un furtun de frana si a durat 5 zile, ca a trebuit sa il aduca din afara.
-
1 Attachment(s)
ok....felicitari pt examene si spor la baut :P
citeam acum pe Rimmers si am gasit asta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] acolo unde am pus eu sageata...ca piesa da exact ceea ce eu cumparasem initial...cel in forma de Y ....sa inteleg ca exista 2 tipuri de termostate montate pe modelul meu???