-
mihai, ar fi o mica problema. daca ai faruri de uk, atunci cand mergi prin romania... intelegi. dar este valabil si invers. daca ai faruri de RO, atunci cand mergi prin anglia... o sa bata acolo invers.
see my point?
daca circuli cel mai mult in UK, atunci poate ar fi mai ok sa o inmatriculezi "cum poti" (ca sa nu zica lumea ca am spus textual alte prostii), o lasi asa cum este, si cand treci pe continent, ii pui niste patch-uri pe faruri.
ha-ha sau circuli cu inca o pereche de faruri in portbagaj si le schimbi in functie de legislatie :-)))
-
asa mi-ar conveni si mie sper sa reusesc ,,cum pot''trebuie sa mai fie doritori de un bonus
-
va salut roveristi si la multi ani...poate va ajut in problema voastra...cel putin la mine,model facelift,in far este o clapeta care o dai in sus sau in jos si ii tai dispersia aia a luminii in stanga(Anglia) sau dreapta(Europa)...dupa ce faceti acest lucru...lumina va fi data intr-o linie dreapta...
nu stiu daca este si la roverele simple(cu 4 ochiuri),dar la mine am scos capacul din cauciuc de la faza lunga si langa becul de faza lunga am vazut o clapeta mica si am rezolvat
p.s: poate la celelalte e pozitionat altfel,merita scos un far de verificat...multumesc si sper sa va ajute...
-
Mk1 nu are aceasta posibilitate :(
-
imi pare rau...pacat ca nu se poate...