pe liber...creste in turatii pana la rosu? mereu?
Printable View
pe liber...creste in turatii pana la rosu? mereu?
pe liber pot sa o duc chiar 4500 ,5000, acum decand am bagat acel aditiv motor e mai bine
azi am demontat intercooler si am gasit cele 2 garnituri dintre tub EGR in INTERCOOLER de cauciuc si sunt rupte ...........posibil si din cauza asta sa fie ?
eu am avut furtunul de la intercoole desprins cu totul si tot asa facea masina, nu mai tragea,insa se auzea si un suierat destul de tare. a trebuit doar sa il prind inapoi in colier
am schimbat cele doua garnituri intercooler sa schimbat mersul are mai multa forta ....
as vrea sa va intreb turbina o fi prea silentioasa la mine sau nu merge la capacitatea maxima nush la voi cum e ?
eu o aud dar putin de tot
daca sa cam rezolvat cu zgomotul din/de la motor cu aditiv - cauta cauza in motor- lant intinzator compresie etcQuote:
Originally Posted by gheorghedumitru.dan [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
atentie aditivul doar "indulceste" efectul problemei nu o rezolva - aditivi sunt facuti pentru intretinere nu pentru reparatii
turbina este silentioasa ..doar daca ai ceva scapari pe traseu (coliere nestranse furtune gaurite garnituri proaste la interculer) suera ...altfel merge :)
am sa o duc la mecanic sa le probeze cat de curand
am probat tot si revizionat tot curea si intinzator si ce mai era de controlat mecanicul vreau sa zic ;) cea ce mia gasit e o fisura mica cat un ac de cusut la intercooler :mad:
se poate rezolva ?
se poate repara ?
sau trebe sa al inlocuiesc ?
se sudeaza de cineva priceput sau se inlocuieste cu totul daca nu iese sudura
La mine "sudura" in plastic nu a tinut, dar daca e in aluminiu cred ca ai sanse
am sa incerc multumesc