leo, baga-te :-)
nu e nici o problema.
1) condensatorul se masoara cu aparat special... multi electricieni nu au asa ceva... de regula, ii inlocuiesc direct... ce am zis mai sus este perfect valabil, condensatorul putand fi verificat foarte usor pentru SCURT!
2) nu stiu despre ce vorbesti referitor la calitatea sunetului... daca vrei sa comentezi ceva la ce am scris, be my guest, dar da si "citatul", te rog, pentru ca s-au scris multe pe threadul asta... asa k nu stiu la ce ai vrut sau nu sa te abtii :-)
3) Watson chiar a functionat foarte bine... si pe radio, dar si pe mp3... am zis asta in mai multe posturi si o sa repet: am fost foarte multumit de el!!! DAR ATENTIE, intotdeauna s-a pus problema si a fost judecat ca un aparat ieftin si bun, adica entry-level... desi, sa stii, egalizatorul functiona foarte bine (egalizatorul, nu functia de xtra bass - "loud").
PS: mi-aduc aminte de multe teste facute, atunci cand am montat noile boxe... si de momente cand se auzea LACRIMA, pe mp3, pe Watson, fara niciun fel de amplificare... depinde foarte mult si de calitatea la care a fost encodat...
PS2: sunt multe masini cu sisteme scumpe, de firma, cu multi watti rms... si care tot prost se aud... implementarea conteaza foarte mult...