:-d :-d :-d
Printable View
:-d :-d :-d
Leo eu il vazusem la 600€ pe olx si ma batea gandul sa-l iau sa-i schimb motorul, ca e 2.0v6,dar nu mi-a convenit ca avea cutia automata.Quote:
Originally Posted by leonard75 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
da ala e atat am dat pe el si am mai dat la transport 100e
alexu...cand te apuci de dezmembrat sa ma anunti ca vreau si eu ceva dak ai sa si vinzi.
ce nu m-ai anuntat...puneam jumi juma si il imparteam ca fratii...Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Te stiam sarac si d-aia nu te-am anuntat. N-am stiut ca ai castigat la loto intre timp. :) ))))))Quote:
Originally Posted by leonard75 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
''Sarac'' pentru cine intreaba,la loto am ''pocnito'' acum zece ani,acum traiesc doar din dobanda...:cool:
Eu nici n-am apucat sa te intreb si te vaitasei deja. :) ))))
iar bate vantul pe aici....
Leonard, am si eu niste piese de 1.8, mai multe piese :) daca vrei ceva, zi
Dumi fa o lista si pe forumul asta cu ce piese ai, ca poate-mi trebuie si mie ceva. :)Quote:
Originally Posted by Dumitru.P. [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Dumi...da ce ti-a venit sa ma intrebi tocmai pe mine,momentan nu am nevoie de nimic...sau imi trebuie o ''chinga''(platbanda) care tine toba finala,a mea a ruginit si a pocnit,am inadit-o dar are un pic de joc si la vibratii cam zornaie. Imi poti eventual face o lista cu ce ai de 1.8 si cand am nevoie te contactez..Cand revii in Galati sa iesim la o cafeluta??.Multumesc!
se putea sa nu se bage si ''traficantul''...!!!!;) (sper ca stii de gluma ,bacy)Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Partea de sus a motorului, fara galerie, toate anexele lui, radiatoare, electroventilator, airbag-uri, boxe, senzori, catalizator cu galerie, amortizoare spate bune, usi, parti din caroserie, volan, etc
Am avut toata masina, multe piese am aruncat, cateva am pastrat ptr mine.
pentru Junkyard:
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] dar au doar de MG si vad ca e in mentenanta pagina, mai verifica si tu din cand in cand
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] ca sa iti dai seama despre ce e vorba si la ce te incumeti, ai totul detaliat :))
cand vii in GL?Quote:
Originally Posted by Dumitru.P. [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
De unde ai luat-o? Ma intereseaza deoarece am gasit si eu suportul ''pe duca''? Poate imi poti da vreun cod la ea ,posibil sa o gasesc si in Romania!Quote:
Iti voi da un link ptr bucsa. Citisem undeva ca nu este rau daca pui bucsa de diesel pe benzinar
Multumesc Dumi,am rezolvat problema,am gasit in Romania suportul complet,la un magazin cu 165 lei plus tx de transp.20 ....poimane imi ajunge acasa!!!
yuhuuu...azi mi-a ajuns suportul inferior..cumparati cu incredere...doar 185 lei cu tot cu taxe de transport. Frumos lucrat,cauciuc destul de dur,pare rezistent,marca Hutchinson.Este NOU,si mult mai rezistent ,cred eu ,ca un SH,care e la 150-200lei!!!!:p
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Monteaza-l si urmareste cum se comporta masina. Dupa care revin-o cu pareri
dupa inlocuirea suportului inferior,masina ''pleaca'' mai lin si mi-a disparut zornaiala de tobe de esapament la demarare!!!
arata in regula. de unde l ai luat?
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]Quote:
Originally Posted by player1 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Sau de aici: [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Faza e ca e mai ieftin pentru diesel decat pentru 1.8 benzina. :)
Heei, player1 is back! Bine ai revenit :D
Dumi...ce nr ai la masina ?...cumva GL88 DMT...am dat flashuri la acest 75 azi prin GL da nu mi-a raspuns!!:(
Wtf, leonard, sunt in Germania, cu tot cu masina, imi dai palpitatii. Mai este un 66 dmt verde in gl.
aha....pai verde era!!!;)....sorry man!!
Da, ala e 66. Eu am dmt de la dumitru, el are dmt de la nu stiu ce drog :D
astazi mi-am facut un ''upgrade'' la sistemul audio,mai exact la difuzoarele de pe spate,cele originale,pe care le-am inlocuit cu altele mai puternice si am renuntat la binecunoscutul suport de plastic! Difuzoarele pe care le-am montat sunt AKAI,4OHMI,50 W reali,si ce ma bucura cel mai mult,am putut sa le montez direct pe portiera,fara sa mai decupez ,sau sa folosesc inele adaptoare sau alte suporturi.Acum portiera propriuzisa se comporta ca o incinta,ca o boxa,basul este mult mai puternic,se simte o diferenta clara intre difuzoarele stock si astea puse de mine! [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Pe fata nu pui?
pe fata am pioneer dar cand voi avea chef si timp sa desfac fetele la portiere si sa incerc sa gasesc o solutie si acolo sa le prind direct fara suportii aia.
Deja isi pierde din originalitate rover-ul tau cu gadget-uri aftermarket. :) )))Quote:
hai ca esti funny....invidiosule!!!:p
am parcus 2800 km in 6 zile masina s a comportat excelent cu o singura problema ;s a infundat sorbul de la motorina dupa ce am pus un aditiv cleaning puternic
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]am scos sonda litrica (rover 25 td an 2000) si am sa pun poze cu ea [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] .eu am taiat deasupra la sonda si am reusit sa o scot pe sus fara sa dau jos rezervorul. atentie cand scoateti racordurile rosu si verde daca aveti motorina in rezervor va curge pe principiul damigenei . la demontarea si montarea sondei aveti grija sa nu indoiti tevile si mai ales lamelele de la senzor . la montare trebuie sa intre usor cu o usoara rezistenta de impingere in sus dotorat sorbului negru care este elestic. aveti grija ca pe directia tevilor se afla supapa de aerisire a rezervorului sa nu da ti in ea/ pentru mai multe explicatii sunt disponibil la telefon
Dumi...amortizoarele spate in ce stare le ai si la ce ''scor''???..nu am verificat inca la mine,dar s-ar parea sa dea unul semne de imbatranire.Quote:
Sunt bune, dar le dau fara flanse. 100 amandoua