-
1 Attachment(s)
Azi am vrut sa aprind panaramele de ......ceata din poza [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] si am constatat ca nu merg .Cand am ajuns la munca mirosea a cablu incins . S A TOPIT SIGURANTA IN SOCLU!!!!! Siguranta STAS 10 A ca la carte. Concluzia panaramele sunt panarame mai iei si foc. Am sa cercetez maine cauza.
-
sorry. astea sunt ledurile Hunger Games, mai exact, Catching Fire :-)))
-
Azi am schimbat senzorul de ABS stanga spate si totul s-a rezolvat. Adio martori luminosi aprinsi in bord. :)
-
6 Attachment(s)
in afara faptului ca m am bagat sub masina sa descoper TERMOSTATUL (vezi poze la rover 25 ...probleme) asta am facut[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] afumatoare si uite cea iesit[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] VINEE CRACIUNUL!!!!
-
Trimite si la slobozia cate putin din din fiecare sa vedem cat poate consuma un posesor de 75
:) )))
-
la panaramele ...de ceata a intrat apa in ele si au facut un mic scurt circuit insuficient sa arda siguranta .asta s a intamplat
-
Da-o incolo de ceata si de scurt circuit, ce naiba, doar avem " spray contact".
-
de aia se si numesc ,,panarame'' :)
-
bacy a intrat apa in corpul lampi s a spart becul iar cele doua sarme care tin filamentul se scurtcircuitau. nu e nevoie de spray trebuie ceva serios sau originale.
-
catalin... "cele doua sarme care tin filamentul"... proiectoarele erau cu bec halogen? am crezut ca aveau leduri.