-
daca stiai raspunsul sigur spuneai clar ca se potrivesc cele de pe stanga pe dreapta si invers nu trimiti utilizatorii sa se uite dupa poze google .decat sa incerci sa pari inteligent mai bine taci ca are mai mult efect.si imi cer scuze pt limbajul meu .probabil data viitoareo sa ma duc la service sa fac ce imi recomanzi tu.....si da probabil o sa sterg si contul.nu stiam ca sunt intre doamne
-
no comment....adios,''barbatule''.:cool:
-
Eu consider ca daca ar fi stiut exact ti-ar fi spus "din prima", asa ti-a dat niste indicii sa poti afla ce te intereseaza.
-
Oameni Buni,
Cu respect pentru toti , nu va purtati ca niste copii , suntem doar niste pasionati de masinile pe care le avem si incercam sa trecem de problemele pe care ni le creeaza acestea .
Revenind la problema planetarei cu pricina , pretul mi se pare cam mic , dar de.... e criza si probabil oamenii vor sa-si vanda marfa , nu sa stea in raft .
In fond , ce poti risca ? Sa nu "tina" prea mult . Cum aceste componente merg si la HONDA CIVIC , probabil au un rulaj de vanzare mare si de aici si un pret mai mic ,..... ma gandesc si eu ...