tambur pe puntea din spate
Printable View
tambur pe puntea din spate
Mi-ai trimis si mie suportul?:D
unde?
da-mi email pe adresa [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] si lasa adresa si nr de telefon si til pun prin fan curier
Salut,m-ar interesa si pe mine mai multe piese daca le ai si imi poti face pret separat pentru fiecare si total:,tampon motor (dreapta),senzor abs stanga fata,ceasuri bord,aparatoare noroi dreapta fata,planetara sau doar cap de planetara dreapta fara.Multumesc! O zi buna!
ti-am mai trimis iar datele de livrare. verifica spam
anunta-ma si pe mine cand/daca mai trimiti ala te rog. 0785138033
SalutQuote:
Originally Posted by pOcniT [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
daca nu e tarziu saptamana viitoare ma ocup iti dau preturile si pot sa le si trimit sa ajung acasa sa vad ce am si ce nu
o zi buna si tie
oxygen scuze saptamana viitoare sunt in romania si ma ocup personal sa ajunga suportu la tine te sun pe nr care lai lasat aiciQuote:
Originally Posted by oxy.gen91 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
ok, astept telefon
pentru pocnit salut
am niste poze aici puse cu tampoane uitate daca este vreunul dintre ele pret 100 de lei(pozele sunt intrun post mai sus)
senzori nu mai am pentru ca iam dat la cineva telescoapele si de baiat fain a taiat senzorii
ceasuri de bord le-am dat mai demult si aparatorile de noroi fata
planetarele le dau doar inregi la 250 de lei bucata una e scurta una e mai lunga sa zici doar care pentru ca sunt date jos