amortizorul de la porbagaj triscan parca .apropo eugen pe strazile din Constanta[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
amortizorul de la porbagaj triscan parca .apropo eugen pe strazile din Constanta[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Azi am dat cu silicon negru pentru geamurile termopan (care se face cauciuc) pe spatele covoraselor interioare. Covorasele le am din mocheta si sunt originale Rover, iar pe spate au un material negru ca de zmoala si nu m-am indurat sa le arunc. Au iesit bestial, ca de fabrica! :)
bacy, daca ai vreodata nevoie de ceva peste silicon, si care sa nu miroasa, iti recomand un produs mai elastic, mai flexibil, rezistent, bun, cum vrei tu sa-i zici. Mamut pe baza de polimeri. Este net superior, pacat ca nu se poate folosi si medicinal :-)))
apropo, stiu ca esti cu audio... imi trebuie un reglaj de volum... pe fir... adica in-line.
***mufa tata 3.5--potentiometru--mufa mama 3.5...***
iar iesirile sa fie stereo.
comandasem din china, dar galbejitii au facut iesirea mono :-P. deh, un dolar.
daca nu gasesc gata facut, il pun pe electrician, dar as prefera o varianta turnata, de-a gata.
Nu m-ai nimerit, nu sunt cu audio. Ma pricep doar asa putin si chiar ma confrunt si eu cu o problema la car kit. Mai demult vandusem dvd unei persoane care ulterior mi l-a returnat fara sa-mi mai restituie microfonul (povestea e mai lungal). Problema e ca nu mai stiu mufa jack avea microfonul: mono sau stereo ca eu am pus stereo atat la un microfon de calculator cat si la unul de handfree si nu functioneaza. Are cineva vreo idee de ce? O trebui mufa jack mono?
Apropo de potentiometru, nu poti lua de la niste casti de hansfree sau ceva casti de walkman?
pot sa iau de la niste casti de computer, multe modele au inclus reglajul volumului... dar trebuie taiat firu, lipita mufa de iesire... tot ma uit pe net, poate gasesc gata...
daca nu, in februarie ma duc la electrician. luna asta s-a terminat bugetul de masina :-)))
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Embleme noi pentru Rekin! :) si l-am si spalat astazi, in speranta ca poate va ploua, cel putin asa a zis Busu
am vazut man, pe FB. misto!
azi am completat lichidul de spalat - o operatiune de mare angajament! cum se mai spune pe alte forumuri :-)))
azi i am luat rovinieta
in legalitate...frumooos!
eu am spalat-o... dupa care a inceput sa ploua :-P