ianuarie prima luna cand nu a trebuit sa bag bani in afara de benzina,yupiii cea mai fiabila masina ROVER!!! :)))
Printable View
ianuarie prima luna cand nu a trebuit sa bag bani in afara de benzina,yupiii cea mai fiabila masina ROVER!!! :)))
azi am comandat un ciocanel de urgenta...planuiesc sa il tin aproape si cand stau prea mult la semafor, sa imi dau singur cu el in cap :-)))
partea buna e ca-i negru si se asorteaza usor :-P
scriu aici... ma gandesc ca e o rubrica destul de citita...
AVETI GRIJA, CAND PUNETI CONTACTUL, SA FIE TOTI MARTORII DE BORD FUNCTIONALI!!!
am un prieten cu un Logan DCI, care zilele trecute a sunat sa fie tractat. motorul se pare ca este beyond repair...
a avut martorul de ulei defect si nu a observat ca nu se mai aprindea becul... ghinionul face sa fi avut pierderi de ulei si sa ramana putin fara :-(... restul, va imaginati!
azi am spalat masina. am bagat 3 fise la omv si in spatele meu s-a facut coada... :-D unul cu bemveu chiar a fortat putin nota si se tot baga cu botul in cabina :-P
Azi i am schimbat furtunul intercooler 224 ron cu transport de la ONLINE auto foarte seriosi baietii mi l au cautat o saptamana .
am refacut o mufa de bricheta, al carei varf era uzat (partea care se insurubeaza). buba a fost ca partea respectiva era metalica si a trebuit sa caut tot orasul... negasindu-se decat din plastic...
am turnat benzina din canistra (fara sa aprind tigara :-) si i-am facut inspectia saptamanala.
azi mi-a venit ciocanelul de urgenta, cu tot cu suport... destul de fain.
si a mai venit calculatorul de airbaguri laterale spate (primisem unul, dar avea alt firmware, asa ca a trebuit schimbat).
cu ocazia asta, zic again, tipul cu piese de Rover 45 din Fagaras/Brasov este super de incredere... si rezonabil.
Azi I-am facut un anunt de vanzare... 2000 euro negociabil...
azi am demonstrat ca sistemul meu electric (revizia a II-a), functioneaza impecabil.
s-a "ars" invertorul care alimenta subwooferul si evident, una dintre cele 3 sigurante care protejeaza VX-ul a sarit. releul de alimentare e intreg, iar subsistemul merge in continuare.
not bad!
ocazie cu care ii multumesc inca o data lui Marcell, el fiind primul care m-a intrebat: "ce se intampla daca ceva merge prost?" today, we have the answer!
pacat doar, ca i-am promis electricianului ca nu il deranjez in weekend... tare l-ash fi sunat sa reparam jucaria :-P