-
azi am facut curatenie si am dat tot interiorul cu "smecleu" anti UV :-)
s-a rupt si minusul de la mufa aspiratorului, asa ca a trebuit scos pistolul de lipit la inaintare.
bun aspiratorul de masina... una dintre cele mai rentabile investitii. are 5 ani la activ si a fost folosit aproape o data la fiecare doua saptamani. s-a mai zgariat, a mai trebuit "patch"-uit cu niste poxilina, dar merge in continuare :-D cu incapatanare!
-
am schimbat stergatoarele.
pentru sofer, merg pana in 23-24 inch.
pt pasager fata, pana in 18'.
pt hayon, 19'-20'. inainte aveam de 18, dar acum am pus de 20... am vazut ca este loc suficient.
am luat de la procar, 6 lei bucata, lux. 23 cu 18 pe fata si 20 pe spate. imi pare rau ca nu am gasit si pe 24, dar am vrut sa fie de la acelasi producator, ca se vad urat sistemele de prindere daca sunt diferite.
-
ps: daca va luati de la procar, atentie ca ele in vin 2 ambalaje diferite: unele galbene cu alb, iar altele rosii cu albastru.
doar pe cele din urma, scrie pe spate Rover 45 si doar a doua varianta se potriveste.
-
azi m-a sunat electricianul ca e gata invertorul de 220. 18 lei ceva piese si 15 lei manopera. lux. subwooferul merge again :-)))
-
azi am comandat kitul de reconditionare pentru turbo. am dat peste un vanzator super profi din UK. o sa fac si un thread separat.
-
azi mi-au venit pretensionarile pentru pasagerii spate. am pus deja niste chingi la curatat, dar o sa dureze pana le montez pe masina. momentan turbo e prioritatea. + colantat, cand o sa ajung in CT.
-
azi am dat comanda de bara fata de MG ZT. :)
-
a aparut in peisaj arcul pentru actuatorul de la turbo. postez aici pentru ca e luat din Taiwan, de pe ebay, iar posta a durat fix 2 saptamani, ceea ce este foarte, foarte putin, daca tinem cont ca majoritatea lucrurilor din China, de exemplu, ajung doar dupa o luna si jumatate.
ca atare, daca vreti sa cumparati din Taiwan, anything, nu pot decat sa va recomand cu incredere. La fel, extraordinar de bine merge si posta din Coreea....de Sud. Ei se misca un picutz mai repede.
-
mi-am pus turbo nou. Eugen, asa trebuie sa faca si a ta >:)
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
clar. butonul de launch control o sa fie integrat pe volan :-)))