:) )))))))))Quote:
Originally Posted by rekinu [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Eu cred ca nu mai ai cu ce castiga premiile la intalnirile Rover dupa aceea...
Printable View
:) )))))))))Quote:
Originally Posted by rekinu [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Eu cred ca nu mai ai cu ce castiga premiile la intalnirile Rover dupa aceea...
multumesc eugen!!!:o
astazi nu i-am facut absolut nimic....in schimb mi-a facut el o surpriza...si-a curatat singur sonda lambda,dupa aproape 4 luni de mers cu martorul aprins...azi dimineata s-a stins singurel..sa speram ca nu se mai aprinde.:o
azi i am schimbat discurile de frana si placutele 247 ron dar ca de obicei repari una crapa alta ,mi a cedat un furtun de frana alti 160 ron dar pacientul englez cere si tot cere.
poate sa ars becul de atata aprins.....
azi am condus-o cu o singura mana... stanga. cu ocazia asta, m-am prins sa schimb vitezele ca in UK :-)))
dreapta era ocupata sa tina un tv in spate, sa nu il fac varza la fiecare curba :-P
what can i say. de-abia astept sa ajung in Anglia, sa circul pe dos :-D sa ma simt ca .... acasa :-P
am lasat-o pe mana LUI.... a mecanicului. sunt curios ce repara si ce strica :))
Ultima oara, acum o saptamana in urma, mecanicul era sa-mi gripeze motorul, facand o prostie mai mare decat capul lui... Asa ca, de acum incolo, n-o sa mai fiu niciodata linistit cand masina incape pe mana mecanicului...
hi-hi, de asta eu nu plec de langa masina. stau... neclintit... cat trebuie... si din cand in cand, cer explicatii sau dau indicatii... sau mi se cere ajutorul, dar mai rar :-)))
pai Eugen, daca stiam, te puneam pe tine sa stai langa el :)))) Claudiu ia uimeste-ne, cum a reusit :))))) sau ce a vrut sa faca si a mers prost?