despre GALVANIZAREA "LA RECE"
cand am sunat, nu aveau nimic disponibil pe stoc, iar comenzile... in fine, ca la noi, pe termen nedeterminat si in cantitati de reprezentanta.
oricum, partea de lecturat merita, in sensul in care explica destul de bine procedeul de zincare.
aici aveti linkul:
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Vaselina / Ceara usi & hayon (update)
...am demontat fetele de usi (spate) si bucata aia de plastic de la portbagaj and surprise :-)
SPRAYATUL DE CEARA/VASELINA PRIN ORIFICIILE DE LA USI/HAYON E DEGEABA!!!!!!!!!
cu alte cuvinte, desi am bagat prin toate cele 4 orificiile de la usi, iar in cazul hayonului, prin toate cele 3 gaurile de scurgere, evident, vaselina s-a dus pe unde a vrut ea si nu pe unde ar fi fost cel mai bine :-)))
concluzia: daca vreti sa bagati ceva in usi, ca e ceara, ca e ulei cu parafina, ca e vaselina, ce o fi, dupa caz, DESFACETI USILE, old style si faceti treaba klumea.
Eu am luat imediat pensula & butelca pe care scrie vaselina "heavy duty" si am trecut la actiune, mozolind toata partea de jos (am dat pana la un sfert din inaltimea portierei). Pe ambalaj zice ca rezista pana la aprox. 160-170 grade, so, nu-mi fac griji ca o sa curga.
In alta ordine de idei, daca tot am demontat fetele de usi, le-am si insonorizat cu folie groasa de PEE. Vedem maine daca se mai potrivesc la loc si facem niste poze :-)