incearca la un magazin de piese pt camioane ...
Printable View
incearca la un magazin de piese pt camioane ...
am sa incerc ms
daca te uitai la postarea mea despre pompa de mini, vedeai cum e amplasat bidonasul si poate nu mai taiai din ornament...eventual cautai alt bidonas mai plat sa incapa la fix!Quote:
Originally Posted by Angorik [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
trebuie din acela de motocicleta si nu am avut de unde si nou e destul de scump...nu am avut timp sa stau sa caut la second hand...imi trebuia in ziua aceea ca aveam nevoie de masina....asa ca am pus de aro :DQuote:
Originally Posted by leonard75 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Baieti sa va spun ce am patit eu. In urma cu vreo doua luni , nu mai voia de nicio culoare sa imi intre in viteza si pedala de la ambreiaj ramane la podea si rareori mergea sa o ridic si sa ii fac putina presiune. Am fost cu masina la service si nu se vedea pe niciunde sa curga lichid. Dupa mai multe reumpleri de bidonas si mers aprox 50km dupa fiecare reumplere si reaerisire s-a dat cutia jos. Rulmentul a cazut in 3 bucati. Am cumparat alt rulment made in uk si "desteptii" de la service i-au rupt o conducta cand l-au montat. Au cumparat altul asa cum era si normal dar un Borg and Beck sau cv in genu made in germany , teoretic. Montat rulment facut aerisire cu dot4 pt ca probabil nu au mai stat sa piarda timpul sa citeaaca pe capacul de la bidonas ca scria dot3, am plecat cu masina si am facut exact 50km cu masina mergand si schimband impecabil apoi aceleasi probleme(agata, nu intra deloc, sau bagam cu doua maini in viteza). Am vbit cu Marcel(tot respectul)mi-a zis de dobitocenia cu dot4 luat dot 3 (lifrom pt spalat si ate de ramas in instalatie) , facut plinu aerisire tot , plecat fericit cu masina mers 47-50km , aceeasi problema. Am mai facut iar o aerisire gandindu-ma ca poate nu s-a aerisit bine. Din pacate acelasi rezultat. Am luat si pompa noua luk si rezultatul a fost de fiecare data acelasi. Dupa aerisire mers ~50km impecabil apoi "iadul pe pamant". Am schimbat si placa de presiune degeaba. De doua luni nu i-am dat de cap. Ma gandesc sa schimb iar rulmentul. Tin sa precizez ca dupa fiecare 50km in conditii perfecte pedala se inmoaie iar la aerisire scoate aer iar lichidul nu se vede sa-l piarda nici din pompa nici din rulment. Pur si simplu m-a innebunit. Voi ce parere aveti ? Ce ar mai fi de facut? Marcel zicea de schimbare tot kit(placa disc rulment pompa) dar nu imi permit momentan.
Multumesc , o zi buna!
P.s. Am scris cam mult
Eu i-am confectionat unui prieten o pompa de ambreiaj dintr-o pompa de BMW E46 ( asta la indicatiile lui marckuss303) si are omu un ambreiaj beton. Toata afacerea cu tot cu bidonas,pompa, furtun sudat etc. 200 lei cu tot cu berea ce-am baut-o. :) )))
Daca ai rulmentul ok, confectioneaza o pompa ca si mine si pui DOT3 nu DOT 4 si ar trebui sa fie ok.
Posibil la tine e pompa de vina.
Cam majoritatea persoanelor imi spun ca e pompa dar eu tind sa cred ca e rulmentu. Ma gandesc ca rulmentul este un noname si poate de-asta face figuri. Problema mare este ca nu ne dam seama pe unde trage aer....
Anyway , thanks!😁
Pai si dupa ce ti se lasa pedala, mereu completezi cu lichid?
Pedala nu se lasa , doar ca nu mai ramane la fel de tare si pentru a mai merge cu ea si sa nu se forteze ceva prea mult asta trebuie sa fac. Eu nu inteleg cum de fiecare data dupa aerisire si completare totul merge impecabil iar apoi putin cate putin incepe sa faca la fel. V-am zis maxim 50km de fiecare data am observat ca in jur de 45-47km incepe toata "distractia"
E imposibil sa nu pierzi lichid pe undeva, deoarece este circuit inchis si nu are unde se duce decat daca ai vreo fisura ceva pe undeva. Verifica bine pe instalatia de ambreiaj ca sigur pierzi lichid pe undeva. Verifica la pedala de ambreaiaj ca nu cumva sa-ti curga din pompa si sa se prelinga pe sub mocheta si sa nu observi. Mai verifica si la cutie sa nu curga din rulment si mai verifica si sus acolo unde se imbina conducta ce vine de la pompa cu cea care vine din rulment.
Sigur pierzi lichid pe undeva, altfel n-ai de ce completa ca nu are cine sa-l consume.