sunt curios....defectul asta prezentat de tine cu temperatura si fluctuatia lichidului in vasul de exp,o aveai si inainte de a repara motorul???
Printable View
sunt curios....defectul asta prezentat de tine cu temperatura si fluctuatia lichidului in vasul de exp,o aveai si inainte de a repara motorul???
Nuu ,facea bule in vas,fum alb,apa pe esapament,
dikson, esti cu motor turbo sau aspirat?
Leo, am vrut sa spun 350 euro. ;)
Banuiesc ca ai gasit surubul de aerisire din dreapta motorului, sa fi facut aerisirea si p-acolo?
Dar in continuare imi mentin parerea si cred ca e ceva defectiune ori in motor ori chiulasa fisurata.
Si hai sa recapitulam pe scurt de la inceputul topicului: ai zis ca ai schimbat garnitura, ti-a mers bine o perioada, si dupa aia iar s-a manifestat la fel ca atunci cand ti se arsese garnitura. Ai fost la mecanicul ala si ti-a schimbat tot in motor si nu mai poti merge deloc cu ea ca-ti creste temperatura la apa,si face presiune.
Trage si tu concluzia de aici: dupa ce ti-a schimbat garnitura ala prima data a mers o perioada(asta pana s-a ars iar garnitura de la chiulasa), iar dupa ce ti-a facut motorul si chiulasa al 2-lea mecanic nu mai merge deloc. nu vad ce legatura ar avea acum circuitul de racire al masinii. Dupa cum spuneti voi ar trebui sa fie infundat ceva. De la ce sa se fi infundat intre primul si al doilea mecanic?
CEL PUTIN ASA AM INTELES EU.
Bacy primu mecanic apus garnitura de chiuloasa si atat,nu cutatat chiuloasa,nu verificat altceva,si strans chiuloasa la ranga,si mai presus de toate garnitura nu era buna ....inelele metalice erau mai mari decat camasile ...si en prosti cate a facut......in cel mai rau caz pot fi lasate camasile un pic ......dar nici varianta asta nu este ptr. ca atunci ar baga gaze in circuitu de racire si ar fi facut bule in vas s-au ar arunca apa pe esapament.....
Cum se pot verifica canalele de racire din chiuloasa..? cine stie????
man, turbo sau aspirat?
intreb, pentru ca exista o garnitura celebra care desparte circuitul de antigel de cel de admisie aer. daca ai turbo, atunci e posibil sa scape presiune pe acolo... zic si eu, nu stiu.
Eugen ,nu esye turbo este clasica,din 06\2002 si este euro4 nu stiu voi ce euro le aveti dar cica astea cu eur4 nu stiu ce chichite au in plus
motorul este din fabrica EURO3, pe cuvant.
*ca RAR-ul poate sa zica Euro2 sau 4, e alta poveste...
fata de motorizarea mea, aveti cativa senzori in plus, dar nu e mare scofala. Ionut ii stie foarte bine. Vedeti pe tester daca nu sunt probleme pe partea aia... poate e vre-un senzor care da sistemul peste cap...
pentru mecanic, poti sa o suni pe maica-mea, Liliana Nazare, 0744989556. ea are un mecanic foarte ok, care mie mi se pare ca e chiar bun... e drept, are un Citroen, dar cine stie...
vezi la datele de contact de pe site si suna-l pe Marcell... pe 75 cred ca are cea mai mare experienta...
imi pare rau ca n-am alte idei mai stralucite.
Mersi Eugen ptr sfaturi fac o pauza pana marti si ne auzim dupa aia