Astazi la roverul meu 75 1.8 i am pus filtru aer sport, dar cred ca nu o sa aiba viata lunga, si inca ceva am verificat si eu clima si imi apare er 21 22 ce inseamna asta?
Printable View
Astazi la roverul meu 75 1.8 i am pus filtru aer sport, dar cred ca nu o sa aiba viata lunga, si inca ceva am verificat si eu clima si imi apare er 21 22 ce inseamna asta?
e foarte bine. au fost o mie de discutii. filtrul sport merge super ok, mai ales la benzinare.
eu am de cel putin 3 ani. se spala si se curata perfect.
doar sa nu exagerezi cu unsul... eu il folosesc uscat, desi am ulei pt el.
spor!
Tu unde il ai situat? Eu cred ca nu l am pus chiar ok, e pus undeva in bara in partea stanga pt ca imi era teama sa nu traga aer cald de la motor, iar acolo imi e teama ca se infunda repede de la praf ca nu am scut si poate ajunge si apa acolo.imi e teama sa nu distrug motorul, toata treaba e ca imi placa cum se aude si am si toba de sunet (:
hai sa mutam discutia aici:
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
scut iti recomand oricum... circuli in Ro. pune-i un scut metalic solid si nu mai ai probleme. am avut si eu tot in bara, jos... si nu au fost niciun fel de inconveniente.
acum il am montat inapoi sub capota... cu bariera termica... oricum, momentan sistemul e provizoriu, pentru ca din toamna o sa ii pun turbo, o sa mut bateria in portbagaj si atunci o sa-i fac o carcasa izolatoare mult mai buna.
anyway, motorul e aspirat la tine... nu are atata forta sa traga apa pana sus... am mers si prin ploi torentiale... dar repet, eu aveam scut la baia de ulei...
pentru orice intrebare pe tema asta, scrie in threadul cu pricina.
sa-l stapanesti sanatos.
Astazi am schimbat toate garniturile la vaporizatorul de la instalatia gpl deoarece aveam o pierdere infima,abia sesizabila....dar totusi ''paza buna trece primejdia rea''.Am desfacut vaporizatorul bucatele...ce am gasit in el m-am speriat...nu credeam ca gpl-ul poate sa acumuleze atatea impuritati...practic era ca o pasta neagra,banuiesc ca de la condens. Am gasit ''buba'',un inel de etanseizare imbatranit fizic,mai exact cam copt si casant....am montat tot kitul de garnituri,am pus la loc...am dat cheie...totul e ok!!! Pentru cine are instalatie Koltec Necam vg 392 ,va ajut cu placere !:confused:
yes, desi e foarte innorat, m-am prins si eu intr-un final ca nu ploua asa de repede. so, am facut curatenie de Pasti, am aspirat inclusiv in portbagaj :-)
I-am facut plinul, asa ca de sarbatori :-)
Inseamna ca la mine e mereu sarbatoare. Mereu fac plinul la GPL. :) )))))
dupa multe amanari, pe motiv de lene, am updatat si hartile de la gps.
as mai creiona pe harti niste autostrazi, dar mi-e ca nu apar si in realitate :-D
azi am facut aproape 17km pe jos si doar 4 cu masina :-))) am salvat stratul de ozon :-P