rombat face baterii no name pentru anumite marci din afara, ei doar lipesc firma lor pe ele. cine stie poat boschul tau e Rombat...
Printable View
rombat face baterii no name pentru anumite marci din afara, ei doar lipesc firma lor pe ele. cine stie poat boschul tau e Rombat...
la faza cu garantia, depinde foarte mult de persoana de care dai la ghiseu sau ma rog la telefon in cazul in care trebuie sa trimiti produsul in alt oras/tara. mie mi-au inlocuit de exemplu 2 cauciucuri care s-a tocit in cateva luni de zile, ajunsesera cauciucuri de pista si nu facusem 10.000 km. I-am sunat frums, le-am explicat situatia, le-am trimis fotografii cu ele sa vada cat de tare s-au consumat si au trimis curierul dupa ele. Dupa 2 saptamani aveam cauciucuri noi la usa inlocuite pe garantie si nu a trebuit sa fac dovada de alte hartii cu montare, demontare, convergente sau alte chestii. si mai pot da exemple pentru alte produse care au fost la fel inlocuite fara prea multe intrebari
eu cred ca esti tu norocos...
ei na.... nu imi spune ca nu ai fost vreodata intr.un magazin sa iti inlocuiasca un produs! si apropo, pentru orice produs cumparat online exista un termen de zile in care poti returna produsul fara nici o explicatie ;) 10 zile mai exactQuote:
Originally Posted by alexu [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
azi am montat un "buzunar transparent" pe parbriz, pentru vignete, abonamente (daca o sa fie cazul) si alte bilete de parcare. m-am uitat putin peste dimensiuni, si in UE si am luat un buzunar mare - un patrat incolor cu latura de 9cm.
kulmea e ca in cj nu gasesc... asa ca am comandat iarasi din UK :-)) deh :-P
aveam, ca si RKNu, un suport de la mgbadges, dar romanii au schimbat RCA-ul si fiind patrat nu mai intra bine in slotul cu pricina.
super multumit. in CT cica erau pe la toate benzinariile, dar de ani de zile tot astept sa imi trimita maica-mea si uita :-)))
Ce imi place ca v-am dat subiect de discutie!!! Referitor la garantie,eu mi-am facut-o ieri cand am cumparat bateria.Au masurat aia acolo amperajul de ''stand-by'' si mi-au gasit 0,28...ceea ce au spus ca e mult pentru o masina. Le-am explicat ca la incuierea masinii din telecomanda,se activeaza modulul de alarma,calculatorul de bord e si el alimentat...bla bla bla...pana la urma mi-au trecut pe garantie 0,08 miliamperi,dar mi-au recomandat sa fac o verificare la partea electrica...cred ca vroiau si ei o ''prajitura'',dar nu le-a mers de data asta. Cum spunea si ''player'',masinile generatie recenta sunt pline de electronica,pana si banalul cd player ramane alimentata o portiune din el,altfel si-ar pierde codul,s-ar reseta,sa nu mai vorbim de auxiliarele masinii,inchidere,alarma,lumini tempomat,etc. Doar batrana noastra Dacia 1300 avea consum zero la stationare,deoarece era ''naked'' in materie de electronica pe ea. Redresoare din comert...hmm..niste ''stifturi'',mi-am facut un redresor dintr-un transformator de UPS,cu tensiune mediana,(am si 12volti si 24v)si o punte redresoare facuta din 4 diode solide tip surub montate pe un radiator de aluminiu,ca nu l-as da pe 4 redresoare din Practiker sau Dedeman..gen Einhell sau mai stiu eu ce no-nameuri.Amperaj debiteaza mai mult decat necesar... Ca proba facuta cand l-am construit,am pus intre cei doi clesti o bucata de nichelina si pe un lemn am pirogravat (stiu...am pitici pe creier),am vrut sa vad daca cedeaza grupul de diode sau traful dar nu am avut neplaceri de genul asta.:)
leo, sunt in comert si redresoare bune... asa cum exista si Caranda sau Rombat bune...
destepte, care fac atat incarcare rapida, cat si incarcare lenta (recomandata), evident 12/24v, bune pana in 100 si ceva de amperi.
in afara de asta, tensiunea si amperajul bagat in baterie este reglat automat in functie de nivelul de incarcare.
la inceput tensiunea e mai mare si scade pe parcursul incarcarii...
dar nu-i nicio problema... si electricianul meu si-a facut tot singur redresorul... a montat pe cutie ampermetru, voltmetru si tot ce trebuie...
Azi am demontat actuatorul turbinei .Atat clapetul de pe turbina cat si actuatorul erau blocate . le am deblocat curatat le am pus inapoi . mi se pare ca presiunea de lucru a actuatorului e cam mare . l am pus pus la aer si sa deschis la maxim la 6 barr .E cam mult . Daca stie cineva presiunea de lucru maxima sa mi spuna si mie ca eu nu am gasit si nici nu mai am chef sa caut . motor 1994 an 2000. acum motorul merge mult mai bine ,am reusit sa sar de 4200 rot\min in viteza intai. pana acum nici in gol motorul nu urca mai mult de 3900 rot/min . demarajul este altfel ,cresterea de turatie mult mai rapida , zgomotul motorului s a schimbat in bine si a disparut acel suierat al turbinei.
Bravo... pana si turbinele se curata... manual, nu cu solutii turnate in rezervor :-))) cochilia, corpul central, partea de evacuare... he-he, geometria reglabila... deh :-P
0.6-7 bari este presiunea de lucru standard, la foarte multe actuatoare. este cea mai raspandita presiune... asta din cate am citit eu, pentru proiectul cu turbo.
nu ai de ce sa o scazi. din contra, daca vrei poti sa o cresti... dar treptat si cu simt de raspundere. pana in 0.8-0.9 bari sigur nu face probleme...
!!!dar nu se fac modificari decat daca poti sa citesti in timp real presiunea din motor!!!
ps: daca a fost o greseala de tipar, adica daca este vorba de 0.6 bari, atunci totul e ok, asa cum am spus.
dar daca era bine ce ai scris, adicaaaaa 6 BARI... aia nu e bine deloc :-D
Eugen 6 barr dar cred ca e bine caci are un arc foarte puternic .la mana nu pot sa l trag mai mult de jumate si crede ma am destula forta. La presiune lucreaza f b .
Uite o poza cu arcuri [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] si prin comparatie cu un surub din poza diametrul sarmei arcului are cel putin 5mm.Un asemenea arc 0.6 /0.7 barr nici nu il misca.