astazi i am spalat putin motorul...si cutia [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
astazi i am spalat putin motorul...si cutia [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
yes, am rezolvat firele de la hayon. trebuie sa dau un search pe forum sa vad daca au fost explicitate :-)
pe viitor daca mai fac vreo interventie,am sa postez separat...dar nu vreau sa zica lumea...''uite-l si pe asta priceputul''!!;)...apropos,din tot forumul asta ,vad ca sunt doar vreo 5...6 membri activi...restul??...si senzorul de care intrebai u ,eu il am pe centrul plafonierei!!
Leonard, nu-ti fa probleme :-)
stii cum e la Johnnie... Keep walking!
azi nimeresti un topic dupa care toata lumea e innebunita, maine aduci in prim plan un thread care nu intereseaza pe nimeni... suntem diferiti.
ideea de baza este ca, pana la urma, tot ajuta pe cineva... crede-ma. toti trebuie sa schimbam un bec, sa verificam un senzor etc...
pe UK am trimis cateva mesaje zilele trecute... ghici ce mi-a scris un tip... ca si pe el l-au ajutat colegii cu un proiect si se simte obligat sa ma ajute, la randul lui... mi-a trimis inclusiv poze... ce sa mai spun?
am primit si un mail din ... Portugalia ... nu era de la Ronaldo :-))) cu multumiri ca am scris un anumit thread pe forumul din UK ... niciodata nu se stie.
bafta mare!
bravo! ai avut ceva de munca.
leonard scrie tot fa poze ca aici raman si nu stii cand chiar tu o sa mai ai nevoie
super tare player1,si eu am crezut ca sunt maniac ca imi spal masina asa des,cel putin asa imi sun vecinii :))))
data viitoare deschide-i usile si da un jet si pe interior :-))) sa fie treaba 360 de grade :-P
azi am innoit miroselnita... contemplu ideea ca pe timp de vara sa ma mut in masina :-P
sa zic si eu "taaaxi du-ma unde vrei..." :-D
Astazi i-am facut un ''tester''...nu T4,..am folosit un Bosch KTS seria 570 Din punctul meu de vedere,este destul de exact,mi-a gasit ''erorile'' pe unde am umblat eu ,adica pe la partile electrice ale motorului si nu numai,pe care le-am decuplat eu in timpul functionarii motorului sau cand era doar contactul pus...asa se intampla cand te''mananca''...undeva si esti curios 'sa vezi de ce merge masina):D;)...luni voi reveni sa mai fac odata testerul...sa vedem daca au reaparut erorile afisate si sterse astazi. Norocul meu ca e un prieten apropiat si nu ma costa nimic! Va voi tine la curent cu noutatile !!!