-
4 Attachment(s)
multumesc pentru apreciere mihaivolei
a iesit bibelou, poti incerca si tu daca tot esti maniac
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
Raritate absoluta
friends, am vazut multe in ceea ce priveste R200... multe faruri... cele clasice, 2 modele ale mele si inca 2 variante de Angel Eyes (de fapt, singurul model de tuning disponibil oficial, dar in 2 culori)...
ei bine, azi am dat peste asa ceva:
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
si vanzatorul se jura ca e de pe R200 din 1997.
chiar imi place foarte mult si mai mult decat atat, nu am mai vazut niciodata asa ceva!
ps: posibil sa faca parte din ceva body kit complet, pentru ca nu prea vad eu cum se potriveste in bara standard... who knows...
-
azi am gasit asta pe forumul mdin uk,la mine nu merge poate voi aveti noroc e super tare,totul depsre masina voastra se afla aici [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
am incercat si eu si ma pune sa completez casutele de o mie de ori...nu merge
-
trebuie sa pui toate numerele si cele din poza si sa raspunzi la intrebarea aia stupida care e tot Longbridge raspunsul, dupa care VIN-ul la care la mine imi spune ca e incorrect dar l-am bagat de o gramada de ori,pacat chiar eram curios mai multe despre istoricul masinii
-
1 Attachment(s)
de cam atatea cabluri este nevoie pentru a schimba masina vitezele in locul tau.
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
man, fiecare cu placerile lui. dar si cand o sa-ti mearga masina singura :-)) he-he, alta viata.
eu azi m-am plimbat cu Roverul... am ascultat muzica... iarasi am facut cumparaturi si iarasi m-am minunat cum de au incaput toate in portbagaj, mai ales dupa ultimile operatiuni :-P
e misto sa cruise un Rover... e cea mai tare senzatie la volan... ar trebui sa fac asta mai des :-)
-
dupa ce l faci full (Roverul) o sa ti iei un...?
-
fa un upgrade eugen la un R75 sa vad cate minuni mai faci si acolo ;)
-
partea buna la Rover este ca mai sus de 75(ZT) nu ai unde merge pentru ca nu mai scot modele noi. (daca excludem Roewe care oricum nu e disponibil la noi)