Nu merge, probabil este AFTEMARKET masina ta :))))))))))))))))))))))))))))Quote:
Originally Posted by mihaivolei [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
Nu merge, probabil este AFTEMARKET masina ta :))))))))))))))))))))))))))))Quote:
Originally Posted by mihaivolei [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
pai au si ei limitari... eu cand am gasit site-ul prima data, era still loading :-)))
anyway, am fost azi sa verific directia. boboc. ocazie cu care m-am bagat si sub masina, de am inspectat burdufurile din dotare. am mai reglat 2 oglinzi si am incetinit la 50 cand am vazut politia :-D
sa fie una dintre cele rare la care nu I se strica niciodata garnitura de chiuloasa si de aia nu e in system :)))))
ms oricum de incercare rekinu
Rekinu-le verifica si hibridul asta SARRJSLPNYM151844, te rog.
Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
AFTERMARKET si a ta.... :)
A mea e hibrid, nu after market. :p After market cred ca e site-ul ala. Roverele autentice nu apar in program.Quote:
Originally Posted by rekinu [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
bai si vulpea zicea ca sunt acrii strugurii :))) probabil aveti seria schimbata de bisnitari :))) hahahaaaahahahah sa nu gaseasca el, site-ul, un VIN ? :))) sigur s-a facut din 3 un 8 sau din 5 un 6 :))))))Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
a mea cred c-ai Range Rover si au Ranger-ul jos si a ramas Rover de aia nu o gasesti :)
Mai bine se facea din k un v8
astazi am baut o cafea cu Bacy,la el in Slobozia,si am parcat masinile fata in fata ''sa se cunoasca si ele mai bine'':o