totusi...ornamentele cromate si insertiile nichelate intorc multe capete si priviri pe strada,pe la semafoare...nichel=glamour,rich!!!:cool:Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
totusi...ornamentele cromate si insertiile nichelate intorc multe capete si priviri pe strada,pe la semafoare...nichel=glamour,rich!!!:cool:Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Ai si tu dreptate, doar ca la culoarea masinii mele, nichelul iesea in evidenta doat noaptea. :) ))).
Si oricum, pot trece oricand la nichel ca am rezerve.
azi am fost la o plaja in Walace si am parcat pe plaja la cativa metri de mare foarte frumos in special ca m-au abordat niste localnici si mi-au laudat masina,unul avea duster si mi-a spus ca cu banii dati pe el mai bine isi lua 5 rovere :))) si ii ramaneau bani si de o vacanta,asa ca sory Dacia am masina mai faina :)))
bine mah... te-ai gasit sa compari 75 cu Dacia... lol, eu nu compar un 200 cu masinile autohtone, daramite o limuzina...
dar a facut si loganul progrese...ultimile modele au airbaguri laterale!!! sunt cu un euro mai mare, au motoare mai mici si mai economice si display central... serios, nu-s rele.
oricum, e greu, in contextul actual, sa mai gasesti masini atat de rafinate in interior ca R75... cel putin la preturi decente!
oricum cand te gandesti ca omul ala a platit £12000 si eu am platit £530 plus vreo £900 sa o aduc la stadiul in care e,mi-a trecut prin cap anul trecut sa I-au un duster sau un pamant si in final am ales pamantul, o sa vad mai incolo daca o sa-mi para rau pana acum 1-0 pt pamant :))))
azi am inspectat putin masina si am pus sublerul pe roti.
profil 5.10 fata, 4.80 spate (asa, ca medie...)
socotind de la ultima masuratoare, am pierdut intre 20 si 30 de milimetrii in 9 luni.
tinand cont de ceva marja de eroare, si calculand un rulaj un pic mai mare, rezulta ca o masina, in mod obisnuit, pierde cam 50 de mm pe an din profilul anvelopei.
da stai linistit ca eu am acut anvelope noi noute si s-au facut cain palma in 10.000 km ( asta insemnand cam cati km fac eu pe an )
da man, cunoastem cazul... ala e cu stelutza... la categoria "ooops, eroare" :-))
asa cum ai zis si tu, "daca stai linistit"... era o observatie pentru masinile care merg pana la Cora si inapoi, cu bunica pana in parc si inapoi, eventual pana la o intalnire de roveristi si inapoi (nu e cazul acum, din pacate) :-)))
oricum, ideea era sa mai tina anvelopele...nu vreau sa le schimb pana in 2016. in ceea ce priveste profilul, nu-mi fac griji... ramane de vazut cum o sa imbatraneasca...din cand in cand le mai iau la puricat :-)
stii cum se scarpina maimutele una pe alta? cam asa stau eu si scarman Roverul de cateva ori pe an... dau si scarpin pana gasesc ceva... dupa care punem de un tutorial :-)))
azi am dat cu polish o ora sa fie frumoasa pe maine la un curs de viteza pe care trebuie sa-l fac sa nu platesc amenda si puncte,ma facut un radar pe autostrada la 4 dimineata,asa ca maine timp de 4 ore o sa vad doar accidente si morti din cauza vitezei,macar masina sa fie perfecta daca ziua mea nu :)
loool.
mda, si eu am polisat-o, dar pe interior :-) aspirat, scuturat presuri, sters praful si dat cu smecleu.