azi am schimbat parola pe ebay ca sa-mi fie in siguranta cumparaturile pt ROVER :)))))
Printable View
azi am schimbat parola pe ebay ca sa-mi fie in siguranta cumparaturile pt ROVER :)))))
ha-ha-ha. mda, am auzit de faza cu pricina :-P
eu am spalat masina, am verificat sistemele electrice, am mai umblat pe la setarile de la audio...
vestea proasta e ca mi-a facut figuri HU... dar e in garantie... maine ma duc cu el la magazin.
Azi, mai exact acum am ajuns de la "Nationala" Rover si culmea, dupa ce am facut 1000km zilele astea cand am ajuns la mine la Slobozia m-a oprit politia, exact cand mai aveam vreo 600m pana acasa. :) )))))
Un control de rutina si am fost atentionat sa nu mai merg cu proiectoarele aprinse. :) ))))
astazi o sa imi sun electricianul sa ii spun: da-ti demisia in p*** mea! mi-am facut singur masina! Eugen, mi-am bagat picioarele in multimetre, volmetre si apometre! am desfacut consola centrala si am mers pe fire care bineinteles erau rupte ( unul din ele ). Am izolat bine de tot si ca sa vezi, merge geamul :))
bine rekinu... lasa, candva o sa trebuiasca sa iti luam cadou si un multimetru :-) ai avut super bafta si ma bucur, pentru ca alternativele erau destul de nasoale si greu de remediat.
ps: daca incerci cu apometru, incearca direct pe baterie :-D
bacyyy, proiectoarele nu sunt DRL... vezi ca si lu'maica-mea i-am facut morala pe chestia asta :-)))) inainte organu te oprea si pentru cornering, pana sa invete, dar acum a prins smecheria :-))) fugeau astia cu Skodele inapoi la reprezentanta si se rugau de ei sa opreasca proiectoarele pe cornering, ca isi iau amenda :-)))
Stiam asta eugen, dar drumul de la buzau la slobozia e praf si nemarcat, iar proiectoarele m-au ajutat mult sa vad limitele laterale ale drumului si cand am intrat in slobozia le-am uitat aprinse.
:-D eu mergeam cu ele aprinse prin cartier, chiar in prima seara cand le-am montat... acum 5 ani... iti dai seama, vrednic nevoie mare... a fost prima mea modificare... mergeam incet si ma uitam la drum, asa cum zici tu, si ma minunam ce tare se vede...
moment in care vine politia paralel cu mine, da geamul jos, si ma intreaba unde vad ceatza? :-)))
ps: eu am zis de faza cu proiectoarele pentru ca, maica-mea, de pilda, habar n-avea... ea credea ca le poate pune si cand merge la plaja :-)))
Dupa 1311 km se odihneste in parcare .
offf...si cand vroiam sa imi achizitionez si eu un set de proiectoare...deja m-ati speriat
;)
Leo, sa stii ca nici eu nu vreau sa te am pe constiinta cu o amenda.
:) )))))