pana acum e bine. de cati bani am bagat gpl pana acum nu faceam km astia in benzina.:)
La putere nu se simte nicio diferenta.
Printable View
pana acum e bine. de cati bani am bagat gpl pana acum nu faceam km astia in benzina.:)
La putere nu se simte nicio diferenta.
am tot fost pe drum, asa ca am intrat mai greu pe forum. azi plec in sfarsit spre CT.Quote:
Originally Posted by player1 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
farul se demonteaza foarte simplu. scoti tot ce poti din el (becuri, eventual ceva mufe, capace etc.) si il bagi la cuptor. eu am pus la 75 grade pentru 3-4 minute. a fost suficient. poti sa lasi pana la 5 minute fara probleme, sau sa pui la 100 de grade. evident, bagi farul in cuptorul gata incalzit.
lipiciul de faruri e foarte pacatos. iti mai trebuie o surubelnita cat mai lata ca sa desfaci headlightul in doua.
la reasamblare, ori incalzesti dinou partile si te folosesti de chestia aia lipicioasa originala, ori scoti tot lipiciul si bagi Den Braven MAMUT sau FIX TOTAL!!!! nu baga silicon pentru temperaturi inalte ca ala se intareste si crapa. foloseste ceva adeziv care ramane FLEXIBIL.
notes: NU incerca sa cureti prea tare oglinzile. vopseaua aia crom e foarte posibil sa se desprinda daca te joci cu ea.
daca desfaci farul, s-ar putea sa fie o idee buna sa le faci un polish cu Xerapol... in functie de starea lor.
atentie la lipiciul original, cand desfaci farul, sa nu pice pe oglinzi... se duce foarte, foarte greu.
bafta mare. daca e ceva, da-mi un telefon. zilele astea o sa pun si poze cu farurile. numai sa ajung acasa :-D
esti in constanta acum? cand ajungi in cluj?
daaaaa. azi am facut prima baie, la Corbu!!! super tare, recomand calduros la orice roverist! dupa 16, inclusiv, suntem in CJ. am testat si interfata de diagnoza (CDP+) pe un C3 diesel, al lui maica-mea. Legatura cu Rover? SRS-ul era facut tot de TEMIC!!! ca sa vezi :-P numai bine!
I-am reparat VIS-urile, acceleratia si polishat farurile.
farurile cu ce le-ai facut? Xerapol?
Habar n-am Eugene, pur si simplu n-am dat importanta cu ce-mi freca nenea ala farurile. Eram in al noualea cer fiindca-mi rezolvasem problemele cu motorul... si n-am fost atent la polishare. Cert este ca au iesit destul de bine, zici ca-s noi.
100 lei m-a costat.
le am dat si eu intr o vreme un polish cu 30 de lei ambele. de fapt nu eu, un meserias.
Extraordinar de ieftin!
Acum cat timp se intampla asta?:confused:
cam de un an si ceva. conteaza meseriasul, adica cel care cere suma.