Stiu ca v-ati plimbat...am vorbit cu bacy...ia maf-ul de la el si incearca sa vezi daca e vreo schimbare.
Printable View
Stiu ca v-ati plimbat...am vorbit cu bacy...ia maf-ul de la el si incearca sa vezi daca e vreo schimbare.
Nu are maf...
scuza-ma...multam' Mateo...am vrut sa scriu MAP...;)
sal baieti. mi-a dat bacy bobinele de inductie plus fise, tot asa dupa ce s-a incalzit motorul iar au inceput simptomele, am schimbat si MAP-ul. 1 zi jumate am mers fara probleme. vorbeam si cu bacy, sa nu ne bucuram inca, ssshhhiiiii..... DA, vorba reclamei "coafura rezista" , iar aparut problema. am pus masina pe tester-ul nr 1, rezultatul: eroare cod P0650 -Indicator avertizare gaze esapament (MIL) circuit comanda; P1508 - Regulator relanti sau motorasul pas cu pas - defect in circuitul electric........BIIINNEEE zic, sa cautam si sa ne luam asa ceva... dar n-am gasit regutatorul. Intre timp s-a facut timpul sa ma duc si la tester-ul nr 2 unde spre surprinderea mea :( , ce sa vezi? eroare sonda lambda plus senzorul ax cu came, nici vorba de cele de la tester-ul nr1. am insistat si am spus despre erorile celelalte..... ce-i drept am fost de fata cand i-a dat inca un restart si tot asa, aceleasi erori (la ambele service-uri TESTERUL= ESI TRONIC 2.0 - BOSCH) . in plus au mai gasit si un etrier blocat, va dati seama ca placutele sunt varza si asta este prioritatea nr 1. dupa incerc cu bacy si senzorul de la axul cu came. evident astept un happy ending. spor.
Pai poate ai sters erorile de la primul tester. Se stie ca Rover cam inseala testerul, cica e codat si poate sa difere codurile. Ideal ar fi sa ajungi la B. Pana atunci insa e bine de vazut parametri live, mai ales la sonda lambda. Ce cod ti-a dat mai exact ca sunt multe pt lambda? Amestec sau semnal? Cu motorul cald valorile trebuie sa fluctueze intre 0 si 0,9 V. Decuplezi sonda si vei avea 0,45V sau ceva pe aproape. Asta inseamna ca circuitul sondei este bun si testerul da bine.
in primul rand, la multi ani tuturor celor care poarta nume de floare, iar celor care sarbatoresc astazi Invierea Domnului, Paste Fericit! @mateolt la primul tester au iesit 21 de erori ..... au fost sterse si au mai ramas cele de care va spuneam, una cu MIL si una cu motorasul pas cu pas. la testerul doi nu stiu codurile stricto sensu pentru ca nu le+am tinut minte si nici nu mi-a dat lista cu acele coduri, ci doar semnificatia lor.
din ce stiu eu 1.8 benzinar nu am auzit sa aiba motoras pas cu pas....are?????
poi...P1508 - Regulator relanti sau motorasul pas cu pas - defect in circuitul electric...asa a dat pe testerul nr 1
cred ca e vorba de IACV...
Ala e!Quote:
Originally Posted by arhiduc [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Erau importante codurile mai ales la lambda pt ca de multe ori ea poate fi doar o consecinta a altei defectiuni( vezi amestecurile).