tocmai ce l-am pregatit de mondiale! Forza BrasiL!!!
Printable View
tocmai ce l-am pregatit de mondiale! Forza BrasiL!!!
am rezolvat partea cu boxele din spate. pentru prinderea in locurile stock, folosisem suruburi de 3.5mm... ca urmare, am trecut la cele cu diametrul de 4mm... totul ok... din cate am vazut sistemul de prindere, cred ca ar merge pana pe la 4.5mm fara probleme...
*plasticul respectiv e destul de moale... in cazul meu, miezul gaurilor era mancat rau de tot...
am facut si un prim test cu amplificatorul de semnal radio, dar a fost inconcluziv... mai repet clasa o data :-))
Hai sa mai scriu eu ceva deoarece vad ca e ''seceta'' pe aici....de multe ori,o lucrare relativ banala si de scurta durata se dovedeste a fi o mare bataie de cap si pierdere de timp si nervi...si de ce spun asta...azi m-am apucat sa schimb platbanda de de prindere la toba finala de 75,deoarece aceasta din cauza intemperiilor a cedat chiar sub burta tobei. Am spreyat suruburile laterale de la platbanda cu deruginol,in speranta ca se vor desface...degeaba...rugina si caldura degajata de toba si-au facut f.bine treaba...se indoiau cheile(metaforic vorbind) si suruburile nu vroiau sa cedeze,daca le-as fi taiat nu rezolvam absolut nimic,ca ramanea ciotul surubului in partea de sus . Neputand desface,am renuntat la ideea demontarii totale a platbenzii ,ideea era sa confectionez alta la aceeasi forma si dimensiune. Asa ca am indepartat partea atacata de rugina cu un flex,am dat 2 gauri M6,am facut un segment de platbanda,,am reusit in cele din urma sa il atasez platbenzii originale,deoarece avea tendinta sa se arcuiasca un pic...totul a iesit perfect functional...mai putin estetic dat nu se aseaza nimeni in genunchi sa se uite la toba masinii.Si la urma ,ca sa fie ''tot tacamul'',i-am tras si o mana de bronz din ala de plite...oricum se va sterge la prima balta! Bacy...cred ca e mai bine decat ideea ta cu ...sarma!;)[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
arata frumos, man!
Faci misto..!!! Nu e deloc frumos..dar e practic!!! Apropos...stiu ca tu esti cu ''cautarile''..ai idee ce vopsea sa folosesc sa dau galeria de evacuare?? ceva sa reziste la temperaturi foarte mari..poate stii ceva!
man, chiar nu faceam gargara... era pe bune. eu zic ca a iesit finut, pt ca bucata "extra" calca pe contur si pare destul de solida...
vopsea accesibila ca pret, pentru ca sprayul este exclus (am dat 2 tuburi si nu a tinut), recomand Tessarol de la Helios. gasesti la orice Dedeman/Brico/Baumax samd.
eu am dat acum 2 veri toata galeria cu spray termo-rezistent... nici gand sa stea la locul lui... iar vara trecuta am dat din abundenta cu Tessarol, pe galerie, pe baia de ulei, pe "calipers", pe tamburi etc... se pastreaza foarte bine si acum...
ps: cand zic galerie, ma refer la partea de jos a serpisorilor, unde am ajuns si eu fiind sub masina. pe galerie sus ori pe scutul de la catalizator nu sta... trebuie mult mai rezistenta si nu stiu daca merita investitia. am dat un scut de galerie cu spray Sinto, valabil cica pana la +700-800 grade si nu a rezistat nici macar o luna.
dar nu se arde?... la iesirea in galerie din chiulasa acolo se degaja foarte mare temperatura,practic eu vreau sa dau cele patru tevi ca se vad urat cand deschizi capota...pe ce culori sunt disponibile? Multumesc de apreciere cu...''opera''!
man, stiu multi "meseriasi" care ar fi facut treaba pe jumate, de asta am zis.
si eu eram cu musca pe caciula, ca sa zic asa, dupa ce mi-am refacut singur tapiteria... dar am fost in vizita la un nene care lucreaza in piele, am pus linkul si aici pe thread, si dupa ce am vazut un bord facut de "profesionist", a crescut inima in mine... pai... acum nu a iesit chiar la dunga, dar daca o mai fac o data, iese opera de arta :-) mama lor de "meseriasi" de duminica.
alea 4 tevi/serpisori... nu stiu cum rezista... trebuie pregatite serios si date 4 maini ca ceasul... masina o sa fumege o zi :-)
la mine nu a fumegat imediat, evident, ci dupa ce s-a incins bine, chiar pe drum national, am lasat un fum in spate de am crezut ca a picat chiuloasa :-P
oricum, e aprox. 35 de lei o cutie... merita incercat... eu nu am gasit decat un fel de argintiu, gen materialul din care era facut Terminator 2 :-)
la un magazin de vopsele auto, posibil sa aduca la comanda si ceva mai bun... dar nu stiu la ce pret... mie imi trebuia de ieri pe azi, ca nu mai aveam timp la dispozitie si imi trebuia multa...
Leo, era sa uit.
pentru serpisori, la modul CEL MAI SERIOS, vopsea SILICONICA de la EMEX.
si in State, pe forumuri, tot cu siliconice o ard baietii... la temperaturi mari.
dar e un pic mai greu de procurat... eu cand i-am sunat atunci, vindeau doar la bidoane de 5 litrii... plus diluant special... o sa coste ceva.
eu am folosit un grund EPOXIDIC pe burta masinii si garantez ca este alta viata... dar si banii :-))) bye-bye :-D