ps: EMEX e in Romania... sa nu crezi ca iti zic sa aduci vopsea de peste ocean :-)
Printable View
ps: EMEX e in Romania... sa nu crezi ca iti zic sa aduci vopsea de peste ocean :-)
multam man...am sa analizez treaba...daca iese prea scump o las asa,ca pe 20 imi expira rovineta...:(....se poate plati in avans cu o saptamana si sa intre in vigoare de pe 20?
da, se pot comanda vignete cu maxim 30 de zile inainte.
amu, pentru galerie, se face si "powder coating"...
daca nu supureaza, nu curge nimic, se pot inveli cu material...
ai practic foarte multe variante...
daca nu te grabesti, poate luam impreuna un bidon siliconic... eu o sa reconditionez galeria pentru proiectul cu turbo... dar mai dureaza... cine stie, poate luam chiar mai multi...
*daca imbraci serpisorii cu material, avantajul e ca reduci din caldura degajata... dezavantajul este ca ii scurtezi perioada de viata... eu pentru caldura prefer scutul termic... asta ca sa nu afectez "valabilitatea" galeriei.
bronz de sobe e f ieftin si bun
ieri i am schimbat cutia de viteze multumita lui Nelu si ii multumesc inca o data pt ajutor.
bronzul dupa nici 10 km parcursi,se arde si se exfoliaza...sunt patit!!:)
solutiile profi (siliconice, epoxidice, ignifuge si tot asa mai departe) nu se vand, de regula, la cutii mici... ele sunt distribuite direct la ateliere, in bidoane de minim 5 litrii... am pe cineva care lucreaza la Kober... si cu tot cu pile, a trebuit sa cumpar 5 litrii de grund :-) problema nu este doar asta. mai trebuie luat si diluant special... care, in cazul meu, cel epoxidic, nu se gaseste decat tot la 5 litrii... aici, tipul a putut sa ma ajute si mi-a dat pe sub masa, ca sa zic asa :-)))
ideea este ca 5 litrii sunt prea multi pentru o singura masina... macar 2 daca va asociati, si puteti face toata burta masinii, cu tot cu esapamentul integral... imi pare rau ca nu ma pot implica acum, pentru ca sunt prins cu altele pana in toamna...
si apropo, nu puneti la pistol vopsea din asta, pana nu stiti sigur ca aveti cu ce sa o curatati...
anyway, weekend placut la toti! ciao!
off topic care ati fost in ultima vreme cu trenul la mare, am cumparat 2 bilete dus -intors pret 950 ron la vagon dormit 2 paturi, care stie conditile actuale, o sa fie prima calatorie cu trenul dupa multi multi ani,dar am hotarat ca in loc de 14 ore de condus sa fac 17 in tren la orizontala :)
:) )))))). Ar fi bine sa faci numai 17 ore cu trenul. :) ))))
vagonul de dormit era SUPER inca de mic copil...
ultima oara am fost acum cativa ani, pentru un recital la Buc... pot sa confirm ca sunt conditii foarte, foarte bune.
tot vagonul se inchide. nu intra si nu iese decat cine trebuie. se incuie si cabina pe interior. chiar sunt conditii de siguranta maxima. Ventilatia si/sau aerul cald functioneaza. ai priza functionala si tot ce iti trebuie pentru toaleta personala.
singurul lucru care nu l-am incercat, a fost sa fac dus in tren... in schimb, wc-ul de pe coridor este ca la mama acasa :-)
poate ca nu este chiar ca in strainatate, putin cam scump pt Ro... dar cred ca nu o sa regreti.