Eugen...sfatul meu...3M sau Festool
Printable View
Eugen...sfatul meu...3M sau Festool
Dumi, eu tocmai ce mi-am facut faruri noi din plexi transparent. Nu se pune problema, momentan.
Intrebam din alt motiv, si anume: am citit foarte multe reviewuri excelente despre Xerapol; DOAR ca, pe un singur forum, am gasit unii care ziceau ca nu prea dureaza...
Adica, se da cu smirghel (diferite granulatii, pana la 2000-2500, pe ud), iar la sfarsit, zgarieturile tot se vad. Pentru finisare, se da cu "solutia minune" si totul e brici. Ei bun, astia spuneau ca, dupa un timp, "smecleul" s-ar duce de pe far, cum ar veni, si "reapar" zgarieturile.
De asta am intrebat cu ce s-a facut, sa avem in baza de date :-D
Daca si-a polishat cineva farurile cu manuta lui, sa scrie in rubrica de detailing.
Bafta mare!
Cu manuta mea nu, dar in fata mea. La 75, daca vrei sa iasa bine...trebuie data bara jos. Nu prea ai ce cauta cu 2000 pe far, minim 2500, ideal 3000, evident cu apa. Dupa care, polis, viteza minima, presiune pe far foarte mica. Nu trebuie insistat mult pe unul singur ptr ca se incalzeste foarte tare. Sari de la unul la altul. Scule...flex cu potentiometru si burete. Pasta...Xerapol-ul e ptr zgarieturi foarte fine, pe 2 vine festool, cu cele 3 modele diferite de pasta, bun ptr polisat, extraordinar de usor de spalat pasta ascunsa prin diverse locuri, iar pe 1 - 3M, super ptr polisat, al dracu de greu de indepartat pasta ascuns prin diverse colturi.
In sfarsit am reusit si eu sa-i montez camera de mers inapoi.:D
In plus am schimbat curelele de la transmisie (agregate).
lux. frumos. iti proiecteaza in bord, pe gps?
hai sa ma "laud" si eu: i-am schimbat stergatoarele :-)
ce stergatoare i ai pus?
tip aeroblade, cumparate de la Auchan, ca si data trecuta. mi se pare ca au cea mai bogata selectie de stergatoare. atat in Cj, cat si in Ct. am ales ceva mediu ca pret (spre 20 roni/buc), made in Italy; se vede tzipla.Quote:
Originally Posted by player1 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
am facut masuratori pe parbriz si folosesc stergatoare MAI MARI decat cele stock (care sunt subdimensionate, zic eu). de mai multi ani fac asta. am incercat si duze tip perdea, dar cred ca e pompa prea slaba pentru asa ceva. so, am revenit la duzele originale + stergatoare cu steroizi :-D
astazi nu i-am facut nimic, l-am lasat in parcare, sa se odihneasca ( same shit am facut si eu:)) )
genial. Have A Break, Have A Kit Kat! :-D
Azi i-am mai anulat un catalizator, ca-mi zdranganea ceramica din el. Azi am aflat ca V6-le are doua catalizatoare...