nota 10 pt raspuns!!!Quote:
Originally Posted by gaina catalin [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
nota 10 pt raspuns!!!Quote:
Originally Posted by gaina catalin [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
da baietii, hai sa mai lucram ceva :-))
azi am comandat un set de placute frana si un set de lamele (sigurantele alea sus-jos in forma de U). din pacate, nu le pot ridica decat maine dimineata.
mai mult, am impachetat si etichetat toate piesele pentru toate proiectele si le-am pus in terasa la pastrat pentru dupa ce termin de scris lucrarea... asa ca o sa intru in pauza de Rover... doar lucrari de mentenanta :-P
Achizitionat scula
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
frumoooos! ceas ai, diagnoza ai, ce mai, esti boier :-)))Quote:
Originally Posted by mateotl [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
ps: vezi ca la masuratorile de vacuum, trebuie sa ai basii opriti :-P
azi am fost tupeist. afara turna cu galeata, asa ca m-am dus in hainele de mecanic tocmai in parcare la Iulius Mall. dupa 3 ture, am gasit un loc frumos unde mi-am schimbat placutele de frana. de data asta, cu unele noi :-)))
sigurantele nu s-au potrivit, erau pentru Rover 89-95... a fost o greseala la distribuitor... dar le-am folosit pe cele vechi.
nu pot sa garantez ca problemele au disparut... o sa vedem diseara, dupa un drum mai lung, cum vom sta cu scartaitul si incinsul rotilor :-)
ce vrei sa faci cu scula asta, ca nu am fost atent?
Masor vacuum si presiune benzina.
Si eu am o problema cu locul. Nu-mi place in fata blocului. Azi am facut filmuletul cu vidul aproape de plaja (3 papuci pt cunoscatori).
ionut, 2 lucruri in legatura cu vacuumul:
1) dupa ce incingi motorul (acolo, viteza a 5-a, 80-100 km/h), sta acul de la vacuum fix? adica nemiscat, de zici ca e lipit :-) la mine asha face. cand dau drumul, are unele oscilatii, dar dupa o forja, prima data am crezut ca s-a stricat manometrul, hi-hi :-P
2) cand accelerezi si schimbi, cat de jos se duce? ajunge la -0.9 bari?
mersi.
Am testat doar pe loc cu motorul incalzit la temperatura normala. Oscilatii mici si dese.
Ca sa masor in mers tre sa-l trag inauntru...plm
exact la fel face si la mine.
acul a stat fix, doar dupa ce am trecut la uleiul 5-40, de asta am intrebat, ca sa pot sa imi dau seama daca intr-adevar a fost de la ulei.
in rest, eram curios ca o comparatie, ca motorul tau e mai nou... sa-mi dau seama cat de "in grafic" sunt eu cu batranul 200 :-))