cam asa arata ...[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
cam asa arata ...[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register][Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
si pentru ca trebuie sa mai muncim si altele, mai ales pe electrice, uite ca de cateva zile ma tot chinui sa upgradez niste angel eyes speciale pentru 200, care au in fiecare cerculet cate un bec cu 2 leduri...
by default, diodele au diametrul de 3mm...
le-am inlocuit cu leduri de 5mm, dar fara rezultate imbunatatite vizibil.
azi am reusit sa introduc in soclu un led cree, dar, din pacate nu intra in pozitia stock, pentru ca este prea mare...
ca urmare, capitulez si voi ramane cu cele de 3mm, care se pare ca dau cel mai bun randament. ba mai mult, voi cumpara si de rezerva :-D
Dumi mersi... m-am prins... ma gandeam ca se prind asa, daca sunt pe original. it makes more sense.
sa ai folos de ele!
merci :D sa tina "sicriul"
man, eu rooftopul nu l-am folosit decat o singura data, dus-intors spre CT...
dar barele si-au scos banii cu varf si indesat... am renovat casa, am mutat colegi, am stat chiar eu pe masina si ma tineam de bare :-))) au ramas urme de la genunchi pe pavilion :-P
eu sunt destul de des pe drumuri, mai scurte, mai lungi, f lungi, si am mai multe probleme:1 sa am haine suficiente, chiar daca nu intentionez sa le port pe toate, sa am de unde alege, prietena fiind si ea la fel. 2 sa fiu dotat cu de toate. 3 sa imi pastrez sub-ul, etc. Si la final, ma luau toti nervii pentru ca, daca deschideai portbagajul incepeau sa cada toate, in habitaclu, posete, ghiozdane, catel, chips-uri, si evident fara sub. Aaacum, sa vezi ce frumos stau in portbagaj poseta, ghiozdan si alte prostii, toate aerisite, habitaclu gol, iar haine si incaltari, deasupra :D
de aici am tras o concluzie: eu nu am nevoie de portbagaj suplimetar. nu am catel , nu mananc chipsuri, nu am subwoofer iar pentru haine e suficient portbagajul din care jumatate e ocupat de stingator si trusa de scule.
cum ramane cu poseta prietenei? In curbe poate cadea de pe bancheta spate :rolleyes:Quote:
Originally Posted by player1 [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
sigur merge singur..in loc de posete are trusa de scule..:p..sper ca stii de gluma!! Dumi,e smeker portbagajul suplimentar ...ce bun era luni cand plec la mare...ii vad utilitatea numai in perioadele de concediu sau daca esti 20 din 24 de ore in masina.
Fratilor, dati-mi o idee de prindere a unui manometru pe bord. Am incercat cu banda dublu adeziva si n-a mers. Am luat niste arici de la dedeman, dar nu sunt multumit, nu sunt destul de puternici...ceva idei?