pune o poza, are vreun picior ceva?Quote:
Originally Posted by mateotl [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
pune o poza, are vreun picior ceva?Quote:
Originally Posted by mateotl [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Incearca si cu silicon.
moment total... ramane flexibil... daca il lovesti, nu pica imediat... din cate imi aduc aminte, trebuie tinut pe pozitie doar 5 minute sau ceva de genul...
Pai da, dar as vrea sa-l mai si dau jos din cand in cand la vreo masurare...Am la portul bluetooth un arici foarte tare, rigid, ar merge cu ala, dar nu stiu unde sa-l gasesc. Este gen "tata" (parte tare)pe ambele parti si se prinde foarte bine. N-are picior decat conectorul furtunului.
vezi ca la Dedeman este banda dublu adeziva, dar profi... de la Moment si de la Tesla...
sunt pana la 40 de roni per bucata (deci mult!), dar sunt mult mai rezistente...
problema este cum ai tras furtunul in spate (?!), sa nu fie fortze mecanice care sa impinga manometrul in alte directii... pentru ca, fara alte fortze care sa actioneze, benzile astea adezive ar tine si o oglinda de baie...
pentru interior nu prea ai alternative, decat un senzor digital care sa il montezi in POD-ul lui, pe bord sau pe stalp... plus, nu uita de zgomot... astea cu ac le auzi si la drum lung poate sa fie enervant...
mi'am facut si eu permis european in sfarsit.... deocamdata sunt cu o foaie in portofel pana soseste noul permis ( cica prin posta vine acuma )
da man, ce sa mai, e plin de Rekini in Europa :-)))
azi am spalat-o ,am aspirat-o,...am facut-o ''bec''!!! Sper sa prind de luni vreme fara ploi si alte vijelii la mareee!!!
am umflat o roata, care parea mai abatuta decat de-obicei :-)))
Leo, a mea era "bec" in interior, asa ca am fost azi de am spalat-o, si per ansamblu, am facut-o "L.E.D." :-D
in plus, am binevoit sa curat si eu chederele geamurilor fata, ca doar alea de pe spate sunt inca "fresh" de la infoliat :-)