-
Revenind, eu raman la parerea ca in spate trebuiesc niste difuri capabile, ovalele fac treaba buna si in ce priveste bassul. Bp magice ar ramane o solutie de compromis in cazul in care ar iesi fata foarte bine...si n-o sa mai ai tu, eugen, nevoie de un set suplimentar...si ieftin :p
Tot incerc sa identific polaritatea firelor de boxe si imi iese invers. Cu aparatul meu imi da invers decat am masurat cu cel de la munca (cand am facut firele). Si atunci si acum am pus de mai multe ori si imi da valoare cu minus cand pun corect si viceversa. Am masurat si in casa pe iesirile de pe sistemul 5.1 si la fel: rosu la rosu imi da cu minus si invers da cu plus. Pe baterie masoara polaritatea normal, deci aparatul e bun.
Explicatie, varule!!!
-
man, nu stiu despre ce set suplimentar vorbesti :-)
BP eu nu am zis ca sunt perfecte... nici ca sunt cele mai bune... :-D in schimb, am zis ca la mine, pe spate, totul e ok. vezi ca sunt si diferente de masina... avem serii diferite. aceeasi configuratie o sa sune diferit pe 25/45/75.
vecinu, taximetrist, are niste Magnaturi, cu ceva dvd player destul de smecher... pus functia de LOUD si poti sa spui ca nu are nevoie de subwoofer... asta e ceva relativ, dar da, se poate si fara.
amu, unii vor tuitere... eu vreau sub... fiecare cu urechea lui... stiu si persoane carora li se face rau, fizic, de la sub... altora, de la radio cultural :-))) that's me :-D
cu polaritatea - nu conteaza atata vreme cat le pui pe toate la fel... chiar daca le montezi invers, important e sa fii consecvent :-D serios, eu asa am citit in instructiunile de montat amplificatorul...
hai, baga mare, ca la vara e carnaval :-)))
-
Defineste ' la fel 'in conditiile in care am schimbat 2 difuri din 4. Gandeste-te ca vin la tine sa-mi montezi cele 2. Nu ai nici un reper nici pe cablu si nici pe dif vechi. Cum le legi? La nimereala?
-
pai te tarifez mult. eu lucrez doar pe original. dupa care te trimit si la nationala sa iti regleze boxele pe tester. si daca nu reusesti la alba, le faci pachet si le trimiti in UK la ZandF tiuning :-))) cu aia castigi si ceva cuplu la viteze scazute :-D
man, hai pune te rog o poza cu ce te intereseaza si promit ca te rezolv.
la mine, minusul erau doua fire cu dunga neagra, care mergeau din masina spre mufa boxelor...
la boxele vechi, amandoua lamelele sunt la fel de late, dar pozitionate diferit. una e verticala (-) si alta e orizontala (+).
zi-mi ce culoare au firele tale si caut in Rave, evident.
culoarea principala se spune prima, dupa care se zice culoarea dungii de pe cablu.
ex: rosu-galben, unde rosu este tot firul, iar galben este dunga.
nu uita, daca ai chef, poti sa scoti mufa ISO B din radio. aia maro. acolo sunt legaturile la boxe. si vezi care fir cu care capat comunica... ele sunt standardizate.
hai, ca nu te face o boxa, man!
-
4 Attachment(s)
Yuhuuu!!! au venit!
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
-
BINE MANNN!!! sa le stapanesti sanatos si sa faci cinste :-)))
-
1 Attachment(s)
...se completeaza....
Pana la urma nu am inteles de ce o arde toata lumea cu inele din astea, inafara de problema spatiului sau a adaptarii. Mi se par destul de dure ca sa nu transmita vibratiile, o sa vad eu.
Cred ca fac niste garnituri din silicon negru? are vreun rost?
-
pai man, fa si tu un experiment. vezi cum se aude cu inele si cum suna fara. cu ocazia asta poti sa ne spui.
dar asa, frumos si metodic. aceeasi piesa muzicala, aceleasi conditii. eventual si cu fata de usa pusa la loc :-))
boxele tale ce diametru au? mergeau montate si fara?
cine stie, poate ca inelele sunt ca sa nu dai gauri in portiera... cel putin nu altele fata de cele originale.
-
Boxele au 16,5 cm, nu stiu daca ar fi intrat acolo pentru ca apare problema geamului. Si actualele au un inaltator din plastic, cel mai probabil e turnat difuzorul ,nu mai stiu de cand am desfacut, caut o poza.
Am tot citit si unii le recomanda si ca fiind atenuatoare de vibratii, m-a asteptam sa fie un material mai maleabil.
Testele le las in seama altora ;)
-
1 Attachment(s)
Uite poza (nu de la mine) :