Dumi fa o lista si pe forumul asta cu ce piese ai, ca poate-mi trebuie si mie ceva. :)Quote:
Originally Posted by Dumitru.P. [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Printable View
Dumi fa o lista si pe forumul asta cu ce piese ai, ca poate-mi trebuie si mie ceva. :)Quote:
Originally Posted by Dumitru.P. [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Dumi...da ce ti-a venit sa ma intrebi tocmai pe mine,momentan nu am nevoie de nimic...sau imi trebuie o ''chinga''(platbanda) care tine toba finala,a mea a ruginit si a pocnit,am inadit-o dar are un pic de joc si la vibratii cam zornaie. Imi poti eventual face o lista cu ce ai de 1.8 si cand am nevoie te contactez..Cand revii in Galati sa iesim la o cafeluta??.Multumesc!
se putea sa nu se bage si ''traficantul''...!!!!;) (sper ca stii de gluma ,bacy)Quote:
Originally Posted by bacyta [Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register]
Partea de sus a motorului, fara galerie, toate anexele lui, radiatoare, electroventilator, airbag-uri, boxe, senzori, catalizator cu galerie, amortizoare spate bune, usi, parti din caroserie, volan, etc
Am avut toata masina, multe piese am aruncat, cateva am pastrat ptr mine.
pentru Junkyard:
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] dar au doar de MG si vad ca e in mentenanta pagina, mai verifica si tu din cand in cand
[Dear Guest/Member you can't see link before replyclick here to register] ca sa iti dai seama despre ce e vorba si la ce te incumeti, ai totul detaliat :))
cand vii in GL?Quote:
De unde ai luat-o? Ma intereseaza deoarece am gasit si eu suportul ''pe duca''? Poate imi poti da vreun cod la ea ,posibil sa o gasesc si in Romania!Quote:
Iti voi da un link ptr bucsa. Citisem undeva ca nu este rau daca pui bucsa de diesel pe benzinar
Multumesc Dumi,am rezolvat problema,am gasit in Romania suportul complet,la un magazin cu 165 lei plus tx de transp.20 ....poimane imi ajunge acasa!!!